Κρέμα ματιών με χρώμα: Είναι η νέα τάση που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες – 3 για να επιλέξεις

Μέχρι τώρα όλες γνωρίζαμε την ενυδατική κρέμα με χρώμα που είναι εξαιρετικά πρακτική ειδικά αν θέλεις μια minimal καθημερινή ρουτίνα περιποίησης ή μακιγιάζ. Ενυδάτωση και κάλυψη απλώνοντας ένα μόνο προϊόν είναι το ιδανικό και σήμερα σου έχω απίθανα νέα μιας και αγαπημένα beauty brands έχουν ήδη λανσάρει και κρέμες ματιών με χρώμα που θα λατρέψεις. 

Πρόκειται για τη νέα τάση που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει την ενυδατική κρέμα ματιών με το κονσίλερ και θα σε σώσει ειδικά τώρα που ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 3 αγαπημένα μου. Εσύ απλά πρέπει να το δοκιμάσεις. 

Pixi Vit C Under Eye Brightener:  Ενυδατική κρέμα ματιών σε μορφή στικ για διόρθωση του χρώματος και προσαρμόσιμη κάλυψη όλων των τόνων της επιδερμίδας. Η συνδυαστική εφαρμογή concealer φωτίζει άμεσα την περιοχή κάτω από τα μάτια και εξουδετερώνει τις δυσχρωμίες, ενώ παράλληλα λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Erborian CC Eye: Προϊόν 3 σε 1 για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Με προηγμένη κορεατική τεχνολογία, συμπυκνωμένες χρωστικές που απλώνονται εύκολα στο δέρμα και ελαφριά σύνθεση. Είναι εμπλουτισμένη με Centella Asiatica, ένα φυσικό εκχύλισμα γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, χαρίζει ομοιόμορφη όψη και καταπολεμά τα ορατά σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους και φωτίζει το βλέμμα.

Ole Henriksen Banana Bright + Vitamin CC Stick:  Μια vegan κρέμα επιδιόρθωσης χρώματος με βιταμίνη C σε δύο μορφές και χρωστικές εμπνευσμένες από τη σκόνη μπανάνας, η οποία εξουδετερώνει άμεσα τους μαύρους κύκλους, φωτίζει και ενυδατώνει. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις για διόρθωση του χρώματος και προσαρμόσιμη κάλυψη όλων των τόνων της επιδερμίδας. Η συνδυαστική εφαρμογή concealer φωτίζει άμεσα την περιοχή κάτω από τα μάτια και εξουδετερώνει τις δυσχρωμίες, ενώ παράλληλα εξομαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Κεντρική photo: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164