Κρέμες σώματος με άρωμα από εξωτικά φρούτα και λουλούδια

Ετοιμάζεσαι για τα πρώτα σου μπάνια και ταυτόχρονα να καλωσορίσεις το καλοκαίρι. Έχεις ήδη αντικαταστήσει το χειμωνιάτικο άρωμα με μια ανάλαφρη και πιο δροσερή εσάνς και σειρά τώρα, έχει η ενυδατική σου κρέμα. Ένα προϊόν με εξωτικά φρούτα και λουλούδια στη σύνθεση του θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Μην ξεχνάς επίσης ότι όλα τους έχουν ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες που σημαίνει ότι εκτός από τέλεια άρωμα κάθε φορά που εφαρμόζεις την ενυδατική κρέμα μετά το ντους του χαρίζει έξτρα λάμψη.

Το μόνο που μένει είναι να δεις τις αγαπημένες μου και να αποφασίσεις εκείνη που θα σου χαρίσει ενυδάτωση, δροσιά και τέλειο άρωμα που θα σε ταξιδέψει. 

The Body Shop Yuzu Water-Gel Body Yogurt: Gel ενυδάτωσης εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από φλοιό γιούζου, που καλλιεργείται στην Ιαπωνία, καθώς και με χαλαρωτική αλόη βέρα που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του πρόγραμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream: Κρέμα πλούσιας ενυδάτωσης με guaranà, ένα φυτό που προέρχεται από τον Αμαζόνιο, του οποίου ο καρπός περιέχει μία από τις πιο πανίσχυρες μορφές καφεΐνης του πλανήτη. Παράλληλα περιέχει  εξαιρετικά θρεπτικό βούτυρο cupuaçu, πανίσχυρο αντιοξειδωτικό açaï και άκρως ενυδατικό λάδι καρύδας.

Nivea Body Souffle Coconut & Monoi Oil: Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις! Απλώνεται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη. Τροπικό άρωμα καρύδας. Πολυτελείς πέρλες ελαίων. 

Aromatics Κρέμα Σώματος Ylang Ylang: Πλούσια κρέμα σώματος με εξωτικό άρωμα από ylang-ylang, πρεβιοτικά, βιταμίνη Ε και aloe που θρέφουν και χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα. 

Erre Due Body Lotion Madagascar Scent: Ζεστό άρωμα εμπνευσμένο από την εξωτική Μαδαγασκάρη με ζωηρές νότες από καρύδα, άνθη monoi, γιασεμί, βανίλια και αέρινο musk.

Fresh Line Passion Fruit Body Butter: Mε γλυκές νότες από φραγκοστάφυλο, ζεστή βανίλια και μόσχο. Ο καρπός είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3 και C. Το εκχύλισμα του φρούτου είναι ενυδατικό και αντιοξειδωτικό.

Rituals The Ritual of Karma Body Cream: Μια πολυτελής κρέμα, εμπλουτισμένη με ιερό λωτό και βιολογικό λευκό τσάι, που θρέφει και καταπραΰνει χαρίζοντας στην επιδερμίδα απίθανο άρωμα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164