Μέλι: Το συστατικό που χαρίζει απαλότητα, ενυδάτωση, θρέψη και το πιο γλυκό άρωμα στο δέρμα

Το μέλι είναι το απόλυτο superfood αλλά και ένα συστατικό που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, λείανση, θρέψη και απαλότητα ενώ είναι γνωστό και για τις επουλωτικές του ιδιότητες. Το χρώμα του μοιάζει με κεχριμπάρι, η υφή του μοναδική ενώ γεύση και άρωμα είναι ότι πιο γλυκό και διακριτικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι αγαπημένα beauty brands το έχουν προσθέσει στη σύνθεση των προϊόντων περιποίησης για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά μιας και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιμικροβιακό που καταπολεμά τα βακτήρια ενώ ανακουφίζει από τυχόν ερεθισμούς. Σάκχαρα, πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και προβιοτικά είναι μερικά μόνο από τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει τα οποία αντιμετωπίζουν δραστικά την ξηρότητα και βοηθούν στην κυτταρική ανανέωση. Πρόκειται λοιπόν για έναν μικρό, φυσικό θησαυρό που πρέπει να συμπεριλάβεις στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. 

Κι εγώ με τη σειρά μου είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω τα προϊόντα με μέλι που έχω ξεχωρίσει: 

 

 

Apivita Bee My Honey Moisturizing Body Milk – Honey & Aloe: Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, με μέλι και αλόη που περιποιείται το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και διακριτικά αρωματισμένο χάρη στο θυμαρίσιο μέλι και θρέφει την επιδερμίδα, χάρη στο Μελισσοκέρι και το Βούτυρο Καριτέ που περιέχει, ενώ οι νότες εσπεριδοειδών του αρώματος, τονώνουν τη διάθεση. Παράλληλα ποσφέρει ήπια αντιοξειδωτική δράση, χάρη στη Βιταμίνη Ε

Gisou Honey Infused Hair Mask: Μάσκα εντατικής θρέψης με σύνθεση που ενυδατώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά, βελτιώνοντας την ελαστικότητα, τη λάμψη και την υγιή όψη. Εμπλουτισμένη με Μέλι Mirsalehi βιώσιμης προέλευσης από τον Κήπο των Μελισσών της Mirsaleh αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία υγρασίας της τρίχας για πιο υγιή, πιο απαλά και πιο δυνατά σγουρά μαλλιά με λαμπερή όψη.

Wishful Honey Whip: Ενυδατική κρέμα με μέλι και πεπτίδια που ενυδατώνει, συσφίγγει και χαρίζει νεανική όψη στην επιδερμίδα. Μειώνει ερεθισμούς και κοκκινίλες και λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Burt’s Bees Moisturizing Lip Balm: Ενυδατικό προϊόν για τα χείλη με κερί μέλισσας, βιταμίνη E και λάδι μέντας.

Jo Malone Nectarine Blossom & Honey Cologne: Φρουτώδες άρωμα που κλείνει το μέλι στην “καρδιά” του. Νεκταρίνι και ροδάκινο συνδυάζεται υπέροχα αφήνοντας μια γλυκιά και δροσερή ταυτόχρονα εσάνς στο δέρμα. 

Guerlain Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil: Ένα έλαιο βασισμένο στην τεχνολογία Dynamic BlackBee Repair που συνδυάζει τα πιο ισχυρά προϊόντα μέλισσας, που επιλέχθηκαν από τον Guerlain: Το εξαιρετικό μέλι Black Bee από το νησί Ouessant (Βρετανία, Γαλλία), εμπλουτισμένο με τρία άλλα είδη από μέλι από παρθένα νησιά (Κορσική, Ικαρία και Åland) και ένα αποκλειστικό βασιλικό πολτό. Το δέρμα αποκτά υγιή και νεανική όψη αλλά και μοναδική λάμψη. Το απλώνεις πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό πριν από το serum ή την κρέμα. 

Garnier Botanic Therapy Κρέμα Επανόρθωσης 3 σε 1 χωρίς ξέβγαλμα: Mε μέλι και κηρήθρα στη σύνθεση του που βοηθούν στη , επανόρθωση, προστασία και ενυδάτωση της τρίχας. Πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο για ταλαιπωρημένα μαλλιά με τάση να σπάνε. 

Apivita Honey Face Mask: Μάσκα Προσώπου με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι για ενυδάτωση και θρέψη. Χαρίζει στην επιδερμίδα απαλή υφή και υγιή όψη χάρη χάρη στο έλαιο jojoba, το αβοκάντο, το βούτυρο καριτέ και τη βιταμίνη Ε που επίσης περιέχει και την τονώνει χάρη στο αιθέριο έλαιο μύρο. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164