Όνειρα γλυκά με Beauty Sleep Cream!

Η Tzimas Cosmetics λάνσαρε πρόσφατα μία νέα κρέμα βραδινής περιποίησης, την Beauty Sleep Cream, που βασίζει τη δύναμή της στη ρετινόλη και … στον ύπνο!

Ο ακαταμάχητος αυτός συνδυασμός έχει «μαγικές» αντιγηραντικές ιδιότητες. Καθώς έρχεται η νύχτα, το εσωτερικό βιολογικό μας ρολόι ξεκινά τις επανορθωτικές διεργασίες των κυττάρων του δέρματος, οι πόροι μας διαστέλλονται, έτοιμοι να υποδεχθούν τα συστατικά των καλλυντικών προϊόντων της βραδινής μας περιποίησης. Η ρετινόλη από την άλλη, που αγαπάει πολύ τη νύχτα, μεγιστοποιεί την αναπλαστική της δράση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η Tzimas Cosmetics επέλεξε τη ρετινόλη ως βασικό συστατικό της Beauty Sleep Cream λόγω των εξαιρετικά ευεργετικών αντιγηραντικών ιδιοτήτων της, που την έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά ενεργά συστατικά της σύγχρονης Κοσμετολογίας. Επιταχύνει το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, προλαμβάνει τις εξάρσεις ακμής μειώνοντας τα σημάδια της και αναπλάθει τα κύτταρα του δέρματος.

 

 

Την πρωτότυπη φόρμουλα της Beauty Sleep Cream συμπληρώνουν συστατικά που ενισχύουν τα αποθέματα βιοενέργειας στα κύτταρά μας, καθώς και τις λειτουργίες επανόρθωσης του δέρματος. Ένα ειδικό λιποπεπτίδιο και εκχυλίσματα ριζών λούφας και φύλλων δενδρολίβανου προστατεύουν το δέρμα από το blue light και ενεργοποιούν κι αυτά με τη σειρά τους τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα εμφανώς πιο λαμπερό, πιο ξεκούραστο, πιο λείο και σφριγηλό.

Όνειρα γλυκά και όμορφα, λοιπόν. Και η Beauty Sleep Cream θα τα πραγματοποιήσει!

Θα τη βρείτε με €19 τα 55gr στα καταστήματα Tzimas Cosmetics Τσιμισκή  83 & Εδέσσης 2 Θεσσαλονίκη καθώς και στο e-shop: www.tzimas-cosmetics.gr

TZIMAS COSMETICS

Τσιμισκή  83, T 2310 244414 / Εδέσσης 2, T 2310 552805

Θεσσαλονίκη

info@tzimas-cosmetics.gr

facebook.com/TzimasCosmetics/

instagram.com/tzimas_cosmetics/  

youtube.com/c/TzimasCosmeticsChannel

e-shop: www.tzimas-cosmetics.gr

 

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164