Το δέρμα σου είναι η ιστορία σου!

Σημείο-σταθμός για τη ζωή αλλά για το δέρμα μου, ήταν το επάγγελμα μου φυσικά,  μιας και ως beauty editor, έμαθα όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που λειτουργεί το δέρμα, τη σωστή ρουτίνα περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες του και κάτι ακόμη: το beauty brand που έμελλε να γίνει αυτό που δεν αποχωρίστηκα ποτέ, ακόμη κι όταν τα δερματολογικά προβλήματα που με ταλαιπωρούσαν για χρόνια, αποτελούσαν παρελθόν.

Πρόκειται για τη La RochePosay που, χάρη στη φιλοσοφία και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες που αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα, κατατάσσεται πλέον στα κορυφαία δερματολογικά προϊόντα της κατηγορίας της.

Για τη La Roche-Posay το δέρμα δεν είναι μόνο ζήτημα υγείας αλλά ζωής. Γνωρίζει και καταλαβαίνει πως τα δερματολογικά ζητήματα επηρεάζουν την ψυχολογία και την καθημερινότητα των ανθρώπων, οι οποίοι αναζητούν λύσεις αντάξιες του προβλήματος που βιώνουν. Μικρό ή μεγαλύτερο, το πρόβλημα επηρεάζει αυτόν που το βιώνει περισσότερο από ότι πιστεύεις. Για αυτό η La Roche-Posay συνεργάζεται με 90.000 δερματολόγους και γιατρούς απ’ όλο τον κόσμο, μετατρέποντας την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους σε λύσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων. Βασικός στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής, που τον πετυχαίνει δημιουργώντας εξειδικευμένες συνθέσεις. Στο επίκεντρο βρίσκονται αληθινοί άνθρωποι με αληθινά προβλήματα. Και αυτός είναι ο λόγος που η La Roche-Posay εξελίσσει τη δερματολογία. 

Κι αν πιστεύεις πως το ποσοστό των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται από δερματολογικά  προβλήματα είναι μικρό, κάνεις λάθος. Σύμφωνα με έρευνες, 1.9 δισ. άνθρωποι στον κόσμο, aka το 1/4 του παγκόσμιου πληθυσμού, αντιμετωπίζουν καθημερινά τέτοια προβλήματα. Και σε αυτό το σημείο έρχεται η La Roche-Posay να δράσει και να μιλήσει ανοιχτά για τα συγκεκριμένα ζητήματα, ωθώντας μας να φροντίσουμε σωστά το δέρμα μας, προτείνοντας λύσεις που αλλάζουν τη ζωή.

H La Roche-Posay αλλάζει τη ζωή κάθε δέρματος

Το moto είναι: Κανένας δεν θα πρέπει να υποφέρει λόγω της κατάστασης του δέρματός του. Σκοπός, λοιπόν, είναι να δημιουργήσει καινοτόμες συνθέσεις, που φροντίζουν σε βάθος και προσφέρουν αποτελεσματική ανακούφιση, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα. Πίσω από κάθε δέρμα βλέπει μια ανθρώπινη ιστορία που αξίζει την προσοχή, την φροντίδα και την καινοτομία. Η Νο 1 μάρκα δερμοκαλλυντικών παγκοσμίως δεσμεύεται να δώσει λύσεις, έχοντας στο πλευρό της μερικούς από τους σημαντικότερους επιστήμονες. Για τη La Roche-Posay το δέρμα δεν είναι μόνο ζήτημα υγείας αλλά ζωής.

Εξελίσσει τη δερματολογία και δίνει λύσεις που αλλάζουν τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος αλλά και τη ζωή σου.

 Και θυμήσου: # SkinIsMoreThanSkin

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164