Site icon TLIFE

Το νέο πολυχρηστικό serum που χαρίζει golden hour λάμψη στη στιγμή!

H Max Factor παρουσιάζει τον Miracle Pure Skin-Illuminating Serum. Τον πρώτο ορό πολλαπλών χρήσεων που αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ενυδατωμένη και φυσικά λαμπερή. Πλούσιο σε βιταμίνη C και Niacinamide συμβάλει αποτελεσματικά στη λαμπερή και σφριγηλή όψη της επιδερμίδας, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο, ενώ με την πάροδο του χρόνου επανορθώνει την επιδερμίδα με ορατά οφέλη.

  • Έπειτα από μία εβδομάδα εφαρμογής: η επιδερμίδα δείχνει ορατά πιο λαμπερή και τονωμένη με βελτιωμένη υφή και όψη.
  • Έπειτα από τέσσερις εβδομάδες χρήσης: ορατή λείανση λεπτών γραμμών και μείωση πόρων.
  • Έπειτα από οκτώ εβδομάδες χρήσης: η επιδερμίδα μεταμορφώνεται κι αποκτά ορατά πιο σφριγηλή όψη.

Πάνω από το 87% των καταναλωτών έχουν παρατηρήσει αλλαγές στην επιδερμίδα ύστερα από οκτώ εβδομάδες χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της αναζωογονημένης, λείας και ελαστικής όψης του δέρματος, όπως επίσης βαθιά ενυδάτωση και φυσική λάμψη. Ο vegan πολυχρηστικός ορός αποτελείται από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως είναι τα Golden Illuminating Pearls που διαχέουν χρωστικές ουσίες κατά την εφαρμογή τους και αναμειγνύονται άψογα, χαρίζοντάς σας μια στιγμιαία Golden Hour λάμψη.

Ο ορός Miracle Pure Skin-Illuminating Serum μπορεί να εφαρμοστεί μόνος του ή σε συνδυασμό με τα προϊόντα μακιγιάζ της οικογένειας Μiracle Pure.

© 2024 tlife.gr