Τα νέα συλλεκτικά αρώματα Jo Malone είναι τόσο ξεχωριστά στη μυρωδιά όσο και τα μπουκάλια τους

Όλοι ξέρουμε τα αρώματα Jo Malone και όλοι έχουμε επενδύσει τουλάχιστον σε ένα. Αν όχι, θα πρέπει να το κάνουμε asap! Πρόκειται για αυτά τα βρετανικά αρώματα που είναι κλεισμένα σε διάφανα πολυτελή μπουκάλια και μάλιστα μπορείς να συνδυάσεις ένα-δύο μαζί. 

Ωστόσο, τα μπουκάλια της νέας συλλογής δεν θυμίζουν σε τίποτα όσα έχουμε συνηθίσει, τόσο το μπουκάλι όσο και το περιεχόμενο! Πρόκειται για τη “British Marmalade Collection”, μία νέα limited-edition συλλογή, εμπνευσμένη από καλοκαιρινές σκηνές νοσταλγίας και όνειρα τόσο γλυκά, που θυμίζουν μαρμελάδα.


Ο ήλιος λάμπει, οι οικογένειες περνούν χρόνο μαζί, μικρές χρωματιστές σημαίες ανεμίζουν στον ορίζοντα. Στο γρασίδι απλώνονται υφασμάτινα τραπεζομάντηλα με βαζάκια από σπιτικές μαρμελάδες. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη από άνθος elderflower, βατόμουρο, τριαντάφυλλο – όλες τις καλοκαιρινές μυρωδιές που συνθέτουν το πιο χαρούμενο, γιορτινό κλίμα!

Η νέα συλλογή αποτελείται από τέσσερα αρώματα (Tangy Rhubarb, Rose Blush, Orange Peel, Elderflower Cordial). Αν έπρεπε να επιλέξουμε ανάμεσα στα τέσσερα, θα επιλέγαμε το Elderflower Cordial ακριβώς γιατί έχει μια πουδρένια γοητεία και έχουμε μεγάλη αγάπη σε οτιδήποτε μυρίζει πούδρα!

Και ένα τελευταίο tip αν είσαι μυημένη στα αρώματα Jo Malone και στο layering των αρωμάτων, όλα τα παραπάνω συνδυάζονται τέλεια με το δημοφιλές φρουτώδες άρωμα της Jo Malone London, Blackberry & Bay.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164