Τα ωραιότερα αρώματα με βανίλια την απόλυτη φθινοπωρινή εσάνς

Ο καιρός, αργά και σταθερά αλλάζει και είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις στην άκρη τα δροσερά αρώματα για χάρη των νέων που θα συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Όταν πρόκειται να διαλέξεις ένα φθινοπωρινό άρωμα, μια λέξη στο μυαλό: cozy. Ένα ζεστό άρωμα σε κάνει να νοιώθεις σαν να φοράς το αγαπημένο σου κασμιρένιο πουλόβερ. Κι αν υπάρχει μία νότα που σου χαρίζει αυτή την αίσθηση είναι η βανίλια χωρίς δεύτερη σκέψη. Κι αν σου θυμίζει cookies ή Χριστουγεννιάτικα γλυκά σου έχω πολύ καλά νέα: Στην πραγματικότητα τα νέα αρώματα με βανίλια στη σύνθεση τους είναι πιο ξυλώδη και fresh. Η βανίλια μπορεί να προσθέσει ένα κρεμώδες βάθος στα αρώματα και παράλληλα μια απόλυτα θηλυκή πινελιά. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου και δεν μένει παρά να επιλέξεις εκείνο που θα φοράς από τώρα μέχρι την άνοιξη. 

Burberry Goddess Refillable Eau de Parfum: Πρόκειται για μια gourmand έξαρση με τρεις νότες βανίλιας: infusion, caviar και absolute. Η ζεστή αίσθησή του ολοκληρώνεται με τη λεβάντα.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum: Η εσάνς “ανοίγει ως μια σαγηνευτική φλοράλ σύνθεση, κατάλληλη για τις βραδινές εμφανίσεις. Όσο περνά η ώρα όμως μια έκρηξη ζουμερού άνθους πορτοκαλιάς και η ζεστή βανίλια καθώς προσφέρουν μια γοητευτική αίσθηση.

Juliette Has a Gun Vanilla Vibes: Διακριτικά γλυκό και πιο δροσερό. Μια εσάνς εμπνευσμένη από το ηλεκτρικό, ανέμελο πνεύμα της ερήμου μιας και η βανίλια συνδυάζεται αριστουργηματικά με sea salt και σανδαλόξυλο. 

Armani Beauty Sì Passione Eau de Parfum Fragrance: Μια εντυπωσιακή, όπως και το κόκκινο μπουκάλι, εσάνς.  Το νέκταρ φραγκοστάφυλου, το αχλάδι και το τριαντάφυλλο χαρίζουν λάμψη, ενώ η βανίλια και το ξύλο κέδρου πυροδοτούν το πάθος.

Byredo Night Veil Vanille Antique Extrait de Parfum: Ένα μεθυστικό μείγμα από βανίλια, ξύλα και μόσχο που θυμίζει την αισθησιακή ατμόσφαιρα μιας όμορφης βραδιάς στο αγαπημένο σου bar. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164