Τα ωραιότερα beauty προϊόντα με άρωμα κεράσι

Κεράσια καλοκαιρινά, ζουμερά, με το υπέροχο, βαθύ κόκκινο χρώμα και τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Τα έχεις συνδέσει με τα μεσημέρια στην παραλία και τα δροσερά βράδια στη νησιώτικη αυλή. Έχουν τέλειο άρωμα και δεν είναι τυχαίο ότι τα αγαπημένα μας beauty brands έχουν δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης, αρώματα αλλά και μακιγιάζ με κεράσι στη σύνθεση τους. 

Και τώρα που ετοιμάζεις το νεσεσέρ του weekend αλλά και των διακοπών δεν γίνεται να λείπει η εσάνς και το άρωμα των κερασιών. Στη συνέχεια θα δεις τα 6 αγαπημένα μου ώστε να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

Juliette has a Gun, Juliette Eau de Parfum:  Tο μαύρο κεράσι συνδυάζεται αριστουργηματικά με ξυλώδεις νότες, ροζ πιπέρι και κασμίρ δημιουργώντας μια αισθησιακή εσάνς.

Fenty Beauty Cherry Dub Triple Action AHA Body Scrub: Προϊόν απολέπισης σώματος τριπλής δράσης με ζουμερό κεράσι ενισχυμένο με AHA, ένζυμα φρούτων και ζάχαρη που αναδομούν, λειαίνουν και προσφέρουν απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.

 

 

Messinian Spa I Love You Cherry Much Hair Mask: Μάσκα ενυδάτωσης κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Κατάλληλη για ξηρά και αφυδατωμένα, αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Tom Ford Lost Cherry All Over Body Spray: Σπρέι σώματος με εσάνς που αιχμαλωτίζει το εμποτισμένο με λικέρ μαύρο κεράσι και τις νότες από παιχνιδιάρικο πικραμύγδαλο.

The 7 Virtues Cherry Ambition Eau de Parfum: Η βανίλια συναντά την ζαχαρωμένη αγαύη και μια έκρηξη από άνθη κερασιάς, floral πινελιές, το ζεστό κεχριμπαρένιο σουέτ και το μοσχώδες ξύλο δέντρου guaiac που δημιουργούν ένα γλυκό άρωμα. 

Sephora Lip Mask Cherry Extract: Ενυδατική μάσκα χειλιών με εκχύλισμα κερασιού που χαρίζει απαλότητα μέσα σε λίγα λεπτά. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164