Τα ωραιότερα δώρα για τον αγαπημένο σου

Το δώρο στον αγαπημένο σου κάθε Χριστούγεννα σε απασχολεί και σε δυσκολεύει πολύ. Να είναι συμβολικό; Πρακτικό; Κάτι που εκείνος θα ήθελε; Ίσως όλα μαζί. Κι εσύ προσπαθείς να καταλάβεις μέσα από συζητήσεις ή ακόμη και ματιές όταν βγαίνετε μαζί για ψώνια τι είναι εκείνο που θα τον ενθουσιάσει. 

Το άρωμα είναι πάντα μια καλή ιδέα και φέτος τα αγαπημένα brands έχουν δημιουργήσει απίθανες εσάνς. Αν πάλι φροντίζει το δέρμα του υπάρχουν ολοκληρωμένες σειρές αποκλειστικά για άντρες. Στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα beauty δώρα ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο.

Chanel Bleu de Chanel Limited-Edition Parfum: Τα φετινά Χριστούγεννα, η Chanel παρουσιάζει το iconic άρωμα σε μια μπλε και χρυσή θήκη.

Dior Sauvage Moisturizer for Face and Beard:  Ενυδατικό προϊόν με ελαφριά και μη κολλώδη υφή που προσφέρει χαλαρωτική αίσθηση φρεσκάδας και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, ενυδατώνοντάς το και χαρίζοντας ματ όψη. Κατάλληλο για μούσι, γένια ή ξύρισμα ακριβείας. Eνυδατώνει και απαλύνει το δέρμα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

YSL MY SLF Eau de Parfum:  Ένα αρμονικό, θαυμάσια ισορροπημένο άρωμα, που διανθίζει τους ξυλώδεις τόνους με νότες λουλουδιών. Ένα άρωμα απολύτως προσιτό και ταυτόχρονα εντυπωσιακά πρωτότυπο. Άλλωστε εδώ, τα πάντα ξεκινούν από την καρδιά.

Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille Eau de Parfum:  Ένα άρωμα που θυμίζει τα κλασικά gentlemen’s clubs γεμάτα με πλούσια μπαχάρια και κονιάκ. το Τobacco Vanille επαναπροσδιορίζει μια κλασική κατηγορία αρωμάτων, προσθέτοντας κρεμώδεις νότες, βανίλια και αποξηραμένα φρούτα.

Molton Brown Dark Leather Bath & Shower Gel: Αφρόλουτρο που περιέχει μια τέλεια αίσθηση από πεύκο Σιβηρίας, παλαιωμένο δέρμα και καπνό.

Hermes H24 Face Energizing Moisturizer:  Kρέμα προσώπου για τόνωση και ενυδάτωση που προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις. Περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης όπως εκχυλίσματα αλόε βέρα, βρύων και βιθάνιας. Πρόκειται για μια ενυδατική, αντιοξειδωτική σύνθεση κατά των ρύπων, που αναζωογονεί το δέρμα προστατεύοντάς το από εξωτερικές επιθέσεις. Αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

Clarins Men Active Face Wash: Απαλό αφρό καθαριστικό που καταπολεμά τους ρύπους με την απαλή καθαριστική δύναμη των εκχυλισμάτων Grindelia και Gaultheria. Αφήνει το δέρμα απαλό και τονωμένο. Κατάλληλο για χρήση δύο φορές την ημέρα.

Κiehl’s Αge  Defender Eye Repair: Προϊόν σύσφιξης για την περιοχή των ματιών. Καταπολεμά τη χαλάρωση, μειώνει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τις λεπτές γραμμές χαρίζοντας νεανική όψη. 

Rituals Homme Small Gift Set: Η συσκευασία δώρου περιέχει Foaming Shower Gel 50 ml, Sport Dryness Body Lotion 70ml, Strengthening Caffeine Shampoo 70ml και Sport Ice Shower Gel 70ml. Στην ιαπωνική κουλτούρα, η συσκευασία δώρου μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με το δώρο, γι’ αυτό το λόγο το κουτί του gift set είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες ή γράμματα.

Acqua di Parma Colonia Essenza Deodorant Stick: Στικ που προσφέρει τη φρεσκάδα των κλασικών Ιταλικών εσπεριδοειδών γίνεται ακόμα πιο ζωηρή με την προσθήκη γκρέιπφρουτ, μανταρινιού και αιθέριου έλαιου νεραντζιάς. Όλα αυτά, αγγίζουν την τελειότητα με μια δυναμική ξυλώδη βάση πατσουλί που ενώνεται με τις απαλές νότες του λευκού musk και το θερμό amber. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164