Τα ωραιότερα λάδια σώματος με shimmer και εξωτικό άρωμα

Η λαμπερή όψη στο δέρμα του σώματος, ειδικά τώρα που έχεις αρχίσει να μαυρίζεις χαρίζει το τέλειο εφέ. Ειδικά τώρα που το ντεκολτέ, οι ώμοι και τα πόδια είναι εκτεθειμένα. Είμαι σίγουρη πως ενυδατώνεις σωστά το δέρμα σου κάθε φορά αμέσως μετά την παραλία και το ντους. Θέλεις όμως παράλληλα ένα sexy εφέ και τέλειο, καλοκαιρινό άρωμα μαζί και σήμερα σου έχω τον τρόπο να τα αποκτήσεις. Έλαια με shimmer και υπέροχη, εξωτική εσάνς. 

Είναι το αγαπημένο προϊόν των experts κι εκείνο που πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Οι περισσότερες φόρμουλες εκτός από λαμπερό shimmer και εξωτικό άρωμα, περιέχουν στη σύνθεση τους βιταμίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία και έλαια που ενυδατώνουν σε βάθος και θρέφουν το δέρμα. 

Παράλληλα υπάρχουν προϊόντα κατάλληλα για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά. Εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στη διάθεση και τον τύπο σου. 

Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil: Χαρίζει λαμπερό και sexy εφέ στο σώμα χάρη στο rose gold shimmer που περιέχει, αναδεικνύοντας το μαύρισμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Παράλληλα αφήνει την εσάνς του εμβληματικού αρώματος Soleil Blanc με το περγαμόντο να επικρατεί και το ylang-ylang να αφήνει μια ρομαντική αίσθηση. 

Huda Beauty N.Y.M.P.H. Body Drip Shimmering Dry Oil: Χαρίζει το απόλυτο sun-kissed look στο δέρμα ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει χάρη στην βιταμίνη Ε και τα έλαια από jojoba και αβοκάντο που περιέχει στη σύνθεση του. Το απλώνεις σε ντεκολτέ, ώμους, πόδια αλλά και μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά. 

Nuxe Huile Prodigieuse Or: Ένα από τα iconic έλαια λάμψης κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Προσφέρει άμεση και πλούσια ενυδάτωση και θρέψη με τη δύναμη των επτά ελαίων που περιέχει. 

Hei Poa Golden Mother of Pearl:  Λάδι Monoi με εξωτικά άνθη Tiare και πέρλες από χρυσά μαργαριτάρια. Πρόκειται για ένα πολύτιμο έλαιο που αφήνει διακριτικούς ιριδισμούς στο δέρμα, ενυδατώνει σε βάθος και μπορείς να το αναμείξεις με το αντηλιακό σου ώστε χαρίζοντας την τέλεια όψη στο σώμα κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας.  

Moroccanoil Shimmering Body Oil: Λάδι με argan oil, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά στοιχεία που βοηθούν στην βαθιά ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Το σησαμέλαιο που επίσης περιέχει είναι γνωστό για τις αναπλαστικές του ιδιότητες. Αφήνει διακριτική λάμψη που χαρίζει στο μαύρισμα φυσικό φινίρισμα.  

Extra Tips

  • Τα σημεία που πρέπει να τονίσεις με το shimmering oil είναι εκείνα που “αγγίζει” ο ήλιος: Ντεκολτέ, ώμους, μηρούς και γάμπες. 
  • Είναι απαραίτητο να ενυδατώσεις σωστά το δέρμα πριν από την εφαρμογή του ελαίου. Με αυτό τον τρόπο απλώνεται ευκολότερα και η λάμψη διαρκεί για ώρες. 
  • Στις βραδινές σου εξόδους και για ακόμη πιο έντονη λάμψη απλώνεις το έλαιο με ένα μεγάλο πινέλο. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164