Τα χρειάζεσαι! Τέσσερα προϊόντα που θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου χωρίς να την βαρύνουν!

Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με μια ερώτηση (μάλλον ρητορική): θα άντεχες χωρίς να πιεις νερό για μερικές μέρες; Τότε γιατί αφήνεις την επιδερμίδα σου να διψά; Ακούω πολύ συχνά κορίτσια που κάνουν skip την ενυδατική τους γιατί οι περισσότερες ενυδατικές “κάθονται” βαριές στην επιδερμίδα τους και τους δημιουργούν λιπαρότητα.

Θα σου πω τι ακριβώς είναι αυτό που προκαλεί λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου: να μην της βάζεις ενυδατική γιατί έτσι νομίζεις ότι δεν θα είναι λιπαρή. Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση είναι η επιδερμίδα σου να υπερπαράγει σμήγμα για να καλύψει το κενό- νερό που εσύ της στερείς κάτι που είναι γνωστό στο skincare ως σμηγματορροϊκό rebound (όπως πετάς την μπάλα στο καλάθι και επιστρέφει).

To make a long story short, κάναμε την έρευνα για σένα και βρήκαμε τις πιο ελαφριές- με απολαυστική υφή κρέμες για να διαλέξεις εκείνη με την οποία θα περάσεις όλο το καλοκαίρι σου, για να περάσει υπέροχα και η επιδερμίδα σου! Αποκλειστικά από τα Sephora, τον προορισμό κάθε πραγματικής beauty addict!

Fast tip πριν δεις ποιες είναι: για έξτρα δροσιά τοποθέτησέ τις στο ψυγείο!

Water (has the) power: 4 ενυδατικές που θα κάνουν την επιδερμίδα σου όμορφη και λαμπερή!

 

 

Caolion Fresh Peace Water Day Gel Cream, €24.95. Πρόκειται για μια κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης που δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα. Αυτό που βλέπεις στην συσκευασία είναι φυσαλίδες οξυγόνου που αναζωογονούν την επιδερμίδα ενώ περιέχει νερό από δύο εξαιρετικές πηγές στην Κορέα. Και όλες ξέρουμε πόσο υπέροχη είναι η επιδερμίδα που έχουν οι Κορεάτισσες!

TonyMoly Moistur Boost Gel Day Cream, €23.95. Δεν ξέρω τι θα λατρέψεις περισσότερο εδώ: το τέλειο packaging ή το ακόμη πιο τέλειο περιεχόμενο; Σε κάθε περίπτωση αυτή η ενυδατική κρέμα σε μορφή gel από την Κορέα σε εκπλήσσει ευχάριστα, ενώ μεταξύ άλλων περιέχει και δροσουλίτη που αντιμετωπίζει τα ήπια δερματικά προβλήματα. Cute packaging- περιεχόμενο με τέλεια δράση!

Belif The true cream aqua bomb, €35.95. Η υφή της κινείται ανάμεσα σε gel και κρέμα ενώ η ονομασία της τα μαρτυρά όλα: aqua bomb ή, με άλλα λόγια, μια ενυδατική… βόμβα για την επιδερμίδα σου! Θα την λατρέψεις ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα καθώς απλώνεται και απορροφάται τέλεια!

 

Dr. Jart+ Peptidin Firming Serum, €38.95. Last but not least: αν θέλεις ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου και ξεκούραστη όψη πρόσθεσε στο beauty routine σου και κάτω από την αγαπημένη σου ενυδατική αυτό το ελαφρύ serum που είναι η ιδανική θεραπεία για την κουρασμένη, ευαίσθητη και άτονη επιδερμίδα. Η επιδερμίδα σου θα σε ευγνωμονεί!

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά Water Power αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, στο νέο Sephora.gr και στο mob app Sephora Greece!

Last chance info: ακολούθησε την επίσημη σελίδα Sephora Greece στο instagram για να ενημερώνεσαι για τους διαγωνισμούς και να μαθαίνεις όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου brands!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164