Makeover: οι πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις που έγιναν τελευταία στο studio μας!

Έμπνευση μπορείς να αντλήσεις από πάρα πολλά πράγματα. Σε σχέση με το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου, έμπνευση μπορείς να αντλήσεις από το catwalk, από το κόκκινο χαλί και στους καιρούς που διανύουμε, από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας (ένα από τα καλά των social media. Γιατί πιστεύω στα καλά των social media). Κορίτσια με γήινη ομορφιά που κοντά τους νιώθεις πιο οικεία γιατί είναι real όσο εσύ.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, αυτή τη φορά να σου δώσουμε inspo από τα κορίτσια που έχουν περάσει από το στούντιο του TLIFE. Δες παρακάτω…

Wet hair & smudged eyes

Αν ψάχνεις έναν γρήγορο τρόπο να προσθέσεις sexiness στην εμφάνισή σου, αυτός ο τρόπος είναι το wet look στα μαλλιά. Για να το κάνεις, μάλιστα, και πιο σύγχρονο δημιούργησε μια ήπια φράντζα και μην τα τραβήξεις όλα προς τα πίσω. Αυτό ήταν το look που επιλέξαμε για την αναγνώστριά μας, Έλενα Σοφού. Για να πετύχεις αυτό το look δες εδώ τα βήματα.

Monochromatic neutrals

Τα ζεστά χρώματα του φθινοπώρου είναι η τελειότερη παλέτα για να κινηθείς στο μακιγιάζ σου. Το επιλέξαμε για την Διονυσία, μια ακόμη αναγνώστριά μας που ήρθε στο στούντιο για το Makeover, όταν άφησε κάτω τα μαλλιά της και αποκαλύφθηκε το υπέροχο χρώμα τους! Για να πετύχεις αυτό το look δες εδώ τα βήματα.

Dewy skin

Η λαμπερή επιδερμίδα, αυτή που δημιουργεί το εφέ πως η λάμψη πηγάζει από το ίδιο το δέρμα και δεν είναι αποτέλεσμα μακιγιάζ, είναι μια από τις αγαπημένες μας τάσεις εδώ και κάποιες σεζόν. Η Μαρία, 22 ετών, με την φρέσκια επιδερμίδα της και το αβίαστο στιλ της, λειτούργησε ως ο τέλειος κάμβας για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Για να πετύχεις αυτό το look δες εδώ τα βήματα.

Berry lips και χαλαρά waves

Το berry κραγιόν είναι το signature χρώμα του φθινοπώρου και ένας πολύ γρήγορος τρόπος να δείξεις μακιγιαρισμένη χωρίς να βάλεις πολλά προϊόντα στο πρόσωπό σου. Όσο για τα μαλλιά, οι effortless κυματισμοί είναι πάντα μια πολύ αγαπημένη λύση και αυτό που προτείναμε στην Ιωάννα να κάνει. Για να πετύχεις αυτό το look δες εδώ τα βήματα.

Sleek hair & brown lips

Αυτό το makeover είναι η απόδειξη ότι οι αφέλειες μπορούν να έχουν τεράστια διαφορά στο τελικό σου look! Η Ελένη ήρθε στο στούντιο έχοντας “κρύψει” τις αφέλειές της και αυτό που κάναμε είναι να δημιουργήσουμε ένα πολύ sleek και ίσιο χτένισμα σεταρισμένο με καφέ, 90’s χείλη που είναι τάση. Για να πετύχεις αυτό το look δες εδώ τα βήματα.

Αλήθεια, ποια μεταμόρφωση σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164