Site icon TLIFE

To brand που ήρθε στην Ελλάδα και έκανε την beauty editor χαρούμενη. PS: υπόσχεται ότι δεν είχε ποτέ ξανά τόσο λαμπερή επιδερμίδα!

Αν έπρεπε να συστήσω τον εαυτό μου θα έλεγα ότι είμαι beauty editor γιατί είναι το βασικό πράγμα που με χαρακτηρίζει. Αν έπρεπε να το εμπλουτίσω με μερικά ακόμη info θα έλεγα ότι έχω τεράστια αδυναμία στο skincare, ειδικά στα κορεάτικα brands, πως αγαπώ την λαμπερή επιδερμίδα και πως πιστεύω ακράδαντα πως η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Να στο θέσω αλλιώς- όχι χρησιμοποιώντας αυτό το κλισέ: τα περισσότερα προβλήματα της επιδερμίδας μας ξεκινούν από την ελλιπή ενυδάτωση.

Ακόμη και το γεγονός ότι η επιδερμίδα σου μπορεί να είναι τόσο λιπαρή ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν την ενυδατώνεις αρκετά ή ακόμη και καθόλου. Έτσι, λοιπόν, το στεγνό δέρμα υπερπαράγει σμήγμα για να καλύψει το κενό της ενυδάτωσης με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμη πιο λιπαρό (φαινόμενο γνωστό και ως rebound).  Άρα: χρειάζεσαι ενυδάτωση όποιο τύπο επιδερμίδας κι αν έχεις!

Και κάπου εδώ έχω αυτό το υπέροχο νέο να μοιραστώ μαζί σου: τα Sephora έφεραν αποκλειστικά στην Ελλάδα το LANEIGE, το διάσημο κορεάτικο brand, το οποίο μετά από 20 χρόνια έρευνας ανέπτυξε την πατενταρισμένη Water Science Technology η οποία εξειδικεύεται στην ενυδάτωση της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να την αφήνει υγιή και λαμπερή εκ των έσω.

LANEIGE: ΔΥΟ STEPS ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!

Τα LANEIGE είναι ήδη στο μπάνιο μου και από τότε που ήρθαν στην Ελλάδα προσθέτω συνεχώς νέα προϊόντα στο beauty routine μου. Ωστόσο, τα δύο αγαπημένα μου είναι αυτά που θα δεις παρακάτω:

 

Water Bank Hydro Essence: είναι το πρώτο step που εφαρμόζω μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας μου. Τα essence που είναι προϊόντα κορεάτικης σύλληψης είναι πολύ λεπτόρρευστα με αποτέλεσμα να εισχωρούν βαθύτερα στην επιδερμίδα και να την ενυδατώνουν εκ των έσω. Από την πρώτη εφαρμογή βλέπεις στον καθρέφτη σου ένα plump αποτέλεσμα και αυτό χάρη στα συστατικά του όπως το «πράσινο μεταλλικό νερό» που εξάγεται από τα λαχανικά βοηθά να «δημιουργηθεί υγρασία» και να «ανακτηθεί η υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας» για ενυδάτωση και υγιή επιδερμίδα. Bonus info: αφήνει μια τέλεια δροσιά στο πρόσωπο!

Water Bank Moisture Cream: Είναι το επόμενο step μετά το Essence για να κλειδώσω όλη αυτή την υγρασία στην επιδερμίδα μου! Η συγκεκριμένη κρέμα την οποία θα βρεις και σε μορφή gel δίνει ενυδάτωση ακόμη και στις πιο ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες χάρη στις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που θα βρεις στη σύνθεσή της.

Αυτά, λοιπόν, είναι τα δύο νέα steps που πρόσφατα πρόσθεσα στην beauty ρουτίνα μου, δύο προϊόντα που μόλις μπήκαν στην “beauty editor’s picks” λίστα. Δύο προϊόντα που με βοηθούν να ακτινοβολώ πραγματικά όταν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Με το λαμπερό μου χαμόγελο και τη θετική μου ενέργεια, χαίρομαι το ταξίδι αναζήτησης της μοναδικής μου λάμψης. Να λάμπω με τον δικό μου μοναδικό τρόπο, να είμαι αληθινή και γεμάτη αυτοπεποίθηση κάθε μέρα!

Τα προϊόντα της LANEIGE θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora, στο Sephora.gr και στο Sephora Greece mob app!

 

© 2024 tlife.gr