Το concealer σου “μαζεύεται” κατά την διάρκεια της ημέρας; Αυτή είναι η τεχνική για να το σταματήσεις
What to know
Οι περισσότερες από εμάς φοράμε concealer και σε όλες εμάς που φοράμε concealer έχει συμβεί το ίδιο: το concealer μας να αλλοιώνεται και πιο συγκεκριμένα να μαζεύεται στις πτυχές κατά την διάρκεια της ημέρας. Κι όμως, υπάρχει μια τεχνική που λέγεται baking και η οποία μας χαρίζει σταθερότητα καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας και κάνει το βλέμμα μας πιο φωτεινό. Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ στα επόμενα βήματα.
Βήμα 1
Αφού βάλεις το concealer σου ως συνήθως βρέξε το αγαπημένο σου beautyblender (το σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού) και πέρασέ το από μια πούδρα. Ιδανική είναι η loose πούδρα, πούδρα δηλαδή σε μορφή σκόνης, αλλά αν δεν έχεις στο νεσεσέρ σου μπορείς να το κάνεις και με μια συμβατική. Ταμποναριστά άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα ακριβώς κάτω από τα μάτια και επανάλαβε όσες φορές χρειαστεί αν και συνήθως δύο- τρεις στρώσεις είναι αρκετές.
Βήμα 2
Η ώρα του baking. Προχώρησε στο υπόλοιπο μακιγιάζ σου και άφησε 5-10 λεπτά την πούδρα κάτω από τα μάτια σου ως έχει. Η θερμοκρασία του σώματός σου σε συνδυασμό με την πούδρα κάνουν το λεγόμενο “setting” δηλαδή σταθεροποιούν το concealer και το κάνουν ένα με την επιδερμίδα σου.
Βήμα 3
Αφού ολοκληρώσεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ σου πάρε ένα καθαρό πινέλο μεσαίου μεγέθους (ιδανικό είναι αυτό με το οποίο απλώνεις ρουζ) και απομάκρυνε την πούδρα ακολουθώντας το σχήμα κάτω από τα μάτια σου και κάνοντας απαλές κινήσεις.
Έτοιμη!
Μια μέρα να κάνεις το τεστ αρκεί για να εθιστείς σε αυτή την τεχνική μακιγιάζ που είναι ιδανική αν είσαι εκτός σπιτιού πολλές ώρες ή αν αγαπάς το full makeup. Και κάτι ακόμη βασικό που πρέπει να προσέξεις αν κάνεις αυτή την τεχνική είναι να έχει προηγηθεί βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου και ειδικότερα στην περιοχή κάτω από τα μάτια ώστε να υπάρχει ελαστικότητα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ