Το μανικιούρ- μαργαρίτα είναι τάση και αν θέλεις να το κάνεις μόνη σου έχουμε το πιο εύκολο tutorial!

Το προηγούμενο διάστημα ανακαλύψαμε πόσο χαλαρωτικό είναι να κάνουμε τα νύχια μας μόνες μας. Γενικά, οτιδήποτε προϋποθέτει την απόλυτη συγκέντρωσή σου σε ένα τόσο δα σημείο (βλ. νύχια) δρα χαλαρωτικά. Βεβαίως, πλέον τα nail studio έχουν ανοίξει και πάλι αλλά εσύ μπορεί να θέλεις να διατηρήσεις την συνήθειά σου αυτή.

Λοιπόν, υπάρχει ένα nail art που α) είναι πολύ εύκολο να το κάνεις και μόνη σου β) είναι sooo hot αυτή τη στιγμή αφού το είδαμε στα τελευταία post των μεγαλύτερων instagram λογαριασμών που έχουν να κάνουν με νύχια το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για το daisy manicure ή, αλλιώς, μανικιούρ μαργαρίτα και προτού σου δείξουμε το πιο εύκολο tutorial που μπορεί να κάνει ακόμη και ένα παιδί πέντε ετών, ιδού μερικά σχέδια που είδαμε και μας άρεσαν πολύ!

@jessicawashick

Αν δεν σου αρέσει ιδιαιτέρως το χρώμα, no worries! Ένα άσπρο και ένα μαύρο βερνίκι θα σε πάνε στο αποτέλεσμα που θες. Όσο για τη βάση, μπορείς να επιλέξεις ένα nude χρώμα ή να τα αφήσεις διάφανα και να κινηθείς στην λογική του negative space manicure.

@jinsoonchoi

Γιατί να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα χρώμα βερνίκι όταν μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να παίξεις με τρία, τέσσερα διαφορετικά; Καν΄τα σε διάφανη βάση για να ενισχύσεις την ένταση (λόγω contrast) και χρησιμοποίησε κίτρινο βερνίκι για να κάνεις το dot στο κέντρο.

@nataliepavloskinails

Μας αρέσει πολύ αυτή η μινιμαλιστική προσέγγιση στο μανικιούρ με μαργαρίτες όπως και αυτό το παιχνίδισμα ως προς το σημείο που τοποθετούνται! Όσο για τα βερνίκια που χρησιμοποιήθηκαν, σημείωσε τις ακριβείς αποχρώσεις αν θέλεις να δώσεις lux αέρα στο μανικιούρ σου με δύο Chanel βερνίκια: Pure White και Giallo Napoli.

@saratan

Το brand Olive and June έβγαλε αυτοκόλλητα- μαργαρίτες που είναι η τελειότερη λύση αν δεν θέλεις να ανακατευτείς με βερνίκια και εργαλεία dot και μπορείς να το βρεις εδώ!

@tiffanymbattle

Αυτό το λαδί βερνίκι που οι περισσότερες από εμάς δεν θα το επιλέγαμε ποτέ ή, τουλάχιστον, δεν θα το επιλέγαμε εύκολα, γίνεται η τέλεια βάση για να κάνεις το daisy manicure στην πιο bohemian εκδοχή του: συνδυάζεται τέλεια με peachy πέταλα και μαύρο dot στο κέντρο.

@namoro0327

Ποιος είπε ότι οι μαργαρίτες πρέπει να συνδυάζουν απαραίτητα το κίτρινο και το λευκό; Και κάτι ακόμη: αυτό το σχέδιο που έχει γίνει μόνο στο ένα χέρι μοιάζει να είναι ιδανικό για όσους αγαπούν το nail art αλλά… δεν είναι κιόλας σίγουροι!

@namoro0327

Η πιο cute εκδοχή! Συνδύασε τις μαργαρίτες σου με μια γραμμή από κίτρινο βερνίκι στην άκρη. Γαλλικό… with a twist!

Από την θεωρία στην πράξη

Τα βήματα εδώ είναι πάρα πολύ απλά! Αφού επιλέξεις τα βερνίκια που σου αρέσουν (κατά προτίμηση τρία χρώματα, ένα για τη βάση, ένα για τα πέταλα και ένα για την τελίτσα) ακολούθησε τα εξής:

1.Βάψε τη βάση των νυχιών σου με το χρώμα που θέλεις.

2.Πάρε ένα εργαλείο dot ή δούλεψε με την ανάποδη μεριά μιας καρφίτσας και σχημάτισε τα πέταλα κάνοντας επί της ουσίας μικρές τελίτσες.

3.Αφού ολοκληρώσεις κάνε μια χρωματιστή τελίτσα στο κέντρο.

Easy peasy, daisy mani!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164