Site icon TLIFE

Το νεσεσέρ του τριημέρου: Τα προϊόντα που θα χρειαστείς είναι ελάχιστα και πρακτικά

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος απέχει λίγες μόνο ώρες κι εσύ ονειρεύεσαι παραλία, ήλιο και coctails στο beach bar του αγαπημένου σου νησιού. Στη βαλίτσα σου υπάρχει το μαγιό και τα πιο ανάλαφρα φορέματα μαζί με τα σανδάλια σου. Και μένει το νεσεσέρ σου που θα είναι εξίσου “minimal” με τα άκρως απαραίτητα ειδικά όσον αφορά στο μακιγιάζ. 

Κι επειδή δεν γίνεται να αφήσεις την επιδερμίδα σου εκτεθειμένη εκτός από την αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας αλλά και μαλλιών βρίσκονται στις super πρακτικές travel συσκευασίες που μπορείς να βρεις σε όλα τα beauty καταστήματα.  

Σειρά έχει το μακιγιάζ.

Μακιγιάζ

Fenty Skin Hydra Vizor Huez: Ενυδατώνει το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητά του και μειώνει ορατά τους πόρους και τις καφέ κηλίδες.

Lancaster Infinite Bronze Tinted Protection Sunlight Cream SPF30: Ενυδατώνει το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητά του και μειώνει ορατά τους πόρους και τις καφέ κηλίδες.

 

Ενυδατική με χρώμα και SPF ή αντηλιακή με χρώμα: Η φυσική λάμψη στην επιδερμίδα είναι το ζητούμενο και αυτός είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιείς φον ντε τεν στις διακοπές ή το τριήμερο. Μια ενυδατική κρέμα με χρώμα χαρίζει την απαραίτητη υγρασία, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα καλύπτει τυχόν ατέλειες. Αν περνάς σχεδόν όλη την ημέρα στην παραλία τότε το κατάλληλη, για εσένα προϊόν είναι η αντηλιακή με χρώμα.  

Ilia Multi-Stick: Χαρίζει ενυδάτωση κι μια πινελιά χρώματος για υγιή όψη. Με σύνθεση προσαρμόσιμου χρώματος, απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει.

Armani Beauty Neo Nude A-Line Blush: Χάρη στο μοναδικό βελούδινο απλικατέρ που επιλέγει την τέλεια ποσότητα για εφαρμογή χωρίς λάθη

Multi Use Stick: Το μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και ότι ωραιότερο αλλά και ιδανικό για το καλοκαίρι. Ένα stick σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση είναι το προϊόν που θα απλώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά δημιουργώντας ένα δροσερό look μέσα σε μερικά λεπτά. Μπορείς να επιλέξεις ματ, ιριδίζον ή με σατινέ φινίρισμα σε κανονική ή travel συσκευασία. Δεν χρειάζεσαι πινέλα και αυτό το καθιστά ακόμη πιο πρακτικό μιας και το εφαρμόζεις με τα δάχτυλα ή απευθείας από τη συσκευασία. 

Kiko Milano Disney – The Little Mermaid Lip Balm SPF50: Παρέχει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με έλαιο ηλίανθου και αρωματισμένη με νότες καρπουζιού.

Lip Balm με SPF: Προστατεύει τα χείλη, αφήνει απαλή λάμψη και ζουμερό χρώμα. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ ακόμη και στην παραλία. 

Benefit Cosmetics Benefit Roller Lash Mini

Mini mascara: Χωράει ακόμη και στην εσωτερική τσέπη του νεσεσέρ σου. 

 

 

© 2024 tlife.gr