Site icon TLIFE

Το τελευταίο άρωμα του Marc Jacobs είναι εμπνευσμένο από το tattoo του!

Ο Marc Jacobs πιστεύει ότι ο καθένας είναι τέλειος ακριβώς όπως είναι και αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει και μέσα από το τελευταίο του λανσάρισμα.

Ο ίδιος, λοιπόν, λάνσαρε ένα ολοκαίνουργιο άρωμα το οποίο λέγεται Perfect και το οποίο έχει νότες κορυφής από ραβέντι και νάρκισσους, γάλα αμυγδάλου στις νότες καρδιάς και νότες βάσης από ξύλο κέδρου και κασμίρι. Ωστόσο, το πιο ξεχωριστό σε σχέση με αυτή το άρωμα είναι ότι είναι εμπνευσμένο από ένα tattoo που έκανε ο ίδιος ο Marc Jacobs το 2007.

“Έκανα αυτό το tattoo που γράφει Perfect για να θυμίζω στον εαυτό μου όταν το κοιτάω πως όλες εκείνες τις φορές που ευχόμουν να ήμουν πιο δυνατός ή να έκαναν καλύτερα εκείνο το πράγμα, να λέω Όχι! Είμαι ακριβώς όπως χρειάζομαι να είμαι αυτή τη στιγμή!”, αναφέρει ο ίδιος στο Δελτίο Τύπου και συνεχίζει: “Το νέο μου άρωμα, το Perfect, είναι εμπνευσμένο από την πεποίθησή μου ότι όλοι είμαστε τέλειοι ακριβώς όπως είμαστε, γεγονός το οποίο εκφράζεται στην καμπάνια από καθένα από τα μέλη που συμμετέχουν σε αυτή ξεχωριστά!”.

 

Στην καμπάνια συμμετέχουν 15 icons, μεταξύ των οποίων η κόρη της Kate Moss, Lila αλλά και η celebrity manicurist Mei Kawajiri, από την οποία έχουμε πάρει συνέντευξη εδώ.

 

© 2024 tlife.gr