Curtain bangs: 7 εικόνες που θα σε βάλουν σε πειρασμό να κάνεις το πιο parisian κούρεμα

Όποια έχει κάνει curtain bangs θα σου πει πως είναι μια σχέση αγάπης και μίσους. Γιατί αυτά τα φραντζάκια που πέφτουν στο πρόσωπο δεν είναι ότι καλύτερο (ειδικά αν συνυπολογίσεις πως πλέον έχεις και μια μάσκα που φοράς συνέχεια να διαχειριστείς), αλλά την ίδια στιγμή που πας να τις μακρύνεις χάνεις ένα πολύ signature στοιχεία που σου δίνει στιλ χωρίς εσύ να καταβάλεις την παραμικρή προσπάθεια. 

Αν, λοιπόν, τώρα βρίσκεσαι α) σε αυτή τη φάση που επιχειρείς να μακρύνεις τις αφέλειές σου ή β) φλερτάρεις ξανά και ξανά με την ιδέα να κάνεις τέτοιες αφέλειες χωρίς να έχεις πετύχει ακόμη το σκοπό σου, οι εικόνες που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω θα σε πείσουν να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου.

@chrisappleton1

Το shag είναι ένα κούρεμα που αντλεί την έμπνευσή του από τα 80’s και στηρίζεται σε όλα αυτά τα layers κατά μήκος και τίποτα δεν ολοκληρώνει καλύτερα ένα shaggy κούρεμα από αυτές εδώ τις άνισες φράντζες που βλέπουμε στην Jennifer Lopez. 

@gigihadid 

Μετά την γέννηση του παιδιού της η Gigi Hadid είχε ανάγκη από ανανέωση και αποδεικνύεται πως τίποτα δεν μπορεί να σε ανανεώσει περισσότερο από μερικά curtain bangs τα οποία μπορείς να κάνεις όσο πυκνά (ή λιγότερο πυκνά) εσύ θέλεις. Τα curtain bangs της Gigi Hadid μας άρεσαν πολύ και μας έδωσε και μια ακόμη έμπνευση: να τα σετάρουμε με μαλλιά πιασμένα ψηλά σε top knot. 

@priyankachopra

Τα curtain bangs που καταλήγουν λίγο πιο κάτω από τα φρύδια, στο σημείο των ζυγωματικών, σμιλεύουν αμέσως το πρόσωπο και δημιουργούν μια αίσθηση ύπαρξης γωνιών ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα ανορθώνουν και τα χαρακτηριστικά μας. 

@larryjarashims

O hair stylist της Zendaya είχε εμπνευστεί από τις αφέλειες της Brigitte Bardot για να δημιουργήσει αυτό εδώ το χτένισμα. Αν δεν ξέρεις, λοιπόν, αν οι curtain bangs σου ταιριάζουν, ένα tip είναι να πιάσεις μια κοτσίδα ψηλά, να φέρεις την άκρης της μπροστά, όπως βλέπεις εδώ, και να δημιουργήσεις faux bangs. 

 

@maneaddicts 

Αν είσαι αρκετά τολμηρή μπορείς να οριοθετήσεις τα curtain bangs σου και να τα κάνεις κέντρο προσοχής βάφοντάς τα σε ένα πολύ έντονο χρώμα που να δημιουργεί contrast με το υπόλοιπο. Ότι, δηλαδή, βλέπουμε εδώ. 

   

@chrisweberhair

Μας αρέσουν πολύ τα curtain bangs και αυτά τα highlights που μοιάζουν με ένα φωτεινό στεφάνι που τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. 

@violette_fr

Δεν θα γινόταν να κάνουμε αυτό το θέμα χωρίς να συμπεριλάβουμε ένα γνήσιο parisian κορίτσι με δεδομένο, μάλιστα, ότι ένα άλλο όνομα για τα curtain bangs είναι το french fringe!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164