Site icon TLIFE

Giorgio Armani SS 2025: Τα beauty looks είναι η επιτομή της κομψότητας εμπνευσμένα από τα 30’s

Ο Giorgio Armani παρουσίασε χθες στη Νέα Υόρκη την collection για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025. Επιστρέφει στο Big Apple, 11 χρόνια μετά με νοσταλγική διάθεση. Οι γήινες αποχρώσεις στις δημιουργίες πρωταγωνιστούν με τις 30’s κινηματογραφικές πινελιές να χαρίζουν ένα τέλειο twist.

Ο χώρος θύμιζε το Grand Central Station και τα jazz clubs της δεκαετίας του 1930. «Αυτό το ταξίδι έχει μια βαθιά προσωπική σημασία για μένα, ακόμη περισσότερο από την τελευταία μου επίσκεψη, καθώς συμπίπτει με δύο ορόσημα: μόλις έκλεισα τα 90 και η εταιρεία μου πρόκειται να γιορτάσει τα 50 χρόνια», είπε ο Armani «Το προσεγγίζω σαν μια κινηματογραφική εμπειρία, αναπολώντας τις ταινίες που με συνεπήραν στα νιάτα μου και διαμόρφωσαν την αισθητική μου».

Τα beauty looks ακολουθούν την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. To βλέμμα τονίζεται με ένα αριστουργηματικό minimal fishtail liner look με μακριές βλεφαρίδες και nude λαμπερά χείλη. Τα headpieces είναι εμπνευσμένα από την Ανατολή και είναι από νήμα με μεταλλική κλωστή. Η ένταση στα ζυγωματικά σε copper απόχρωση είναι μια λεπτομέρεια που θα δεις παντού την επόμενη σεζόν. 

Photos: Reuters

 

© 2024 tlife.gr