Miu Miu: Μαλλιά χαλαρά πιασμένα σε half-up σε ένα show που θύμιζε ανοιξιάτικο περίπατο στην πόλη

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ολοκληρώθηκε με το show του οίκου Miu Miu. Η μεγάλη έκπληξη τις βραδιάς, εκτός από τις cool δημιουργίες, ήταν η εμφάνιση της Hillary Swank και του William Dafoe στην πασαρέλα. Ήταν στ’ αλήθεια και οι δυο τους υπέροχοι και απόλυτα ταιριαστοί με το ύφος του show.

Photo by Victor Boyko/Getty Images

Όσον αφορά στα beauty looks που είδαμε, ακολούθησαν την ίδια φιλοσοφία, που σημαίνει χαλαρά και ανεπιτήδευτα. Τα μαλλιά ήταν απλά μαζεμένα σε half up και το μακιγιάζ σχεδόν ανύπαρκτο. Όπως ακριβώς βγαίνεις από το σπίτι για ένα ανοιξιάτικο, ήρεμο περίπατο στην πόλη.

 Photo by Estrop/Getty Images

Μετά το τέλος της Εβδομάδας Μόδας θα χρειαστεί να αναφέρω ότι κοινός παρανομαστής είναι η επιστροφή στο minimal. Η ένταση στο μακιγιάζ δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις την επόμενη σεζόν όπως και το υπερβολικό styling στα μαλλιά. Η απλότητα και η boho διάθεση κυριαρχούν που σημαίνει ότι η σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 θα είναι απόλυτα χαλαρή. Σύμφωνα με την Miuccia Prada “η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη νεότητα ως περίοδο της απόλυτης αλήθειας. Πριν την ωριμότητα, κάθε άτομο είναι ειλικρινές με τον εαυτό και τα ιδανικά του. Και ως αντίδραση σε μια εποχή υπερδιέγερσης και υπερπληροφόρησης, η απλότητα στα ρούχα μπορεί να προσφέρει σαφήνεια και ακρίβεια και να χρησιμεύσει ως ένα τίμιο πλαίσιο”.

Κεντρική  Photo by Estrop/Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164