Site icon TLIFE

Paris Fashion Week: Στο show του Dior η athletic αισθητική συνδυάζεται με dramatic eye make up look και αυτό πραγματική έκπληξη

Ο οίκος Dior παρουσίασε χθες στο Παρίσι την κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 με τις δημιουργίες να είναι πραγματική έκπληξη μιας και είχε απόλυτα athletic αισθητική.

Η ανατροπή όμως δεν μένει σ’ αυτό μιας και το beauty look ήταν εξίσου εκκεντρικό σε σχέση με την αθλητική διάθεση. Dramatic eyes με μαύρο περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και το iconic headband με το logo του Dior είναι οι δύο παράμετροι.

H designer του οίκου Maria Grazia Chiuri όμως δεν ξεχνά την παράδοση με αποτέλεσμα να παρουσιάσει και chic φορέματα με εντυπωσιακό V και μαύρα, μακριά δερμάτινα γάντια. Και σε αυτή την περίπτωση, ναι το συγκεκριμένο beauty look μοιάζει ιδανικό. Αν κρίνουμε από τις celebrities που βρέθηκαν στην πρώτη σειρά του show το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών είναι η μεγαλύτερη τάση της επόμενης μεν σεζόν αλλά κι εκείνη που θα δούμε παντού τον φετινό χειμώνα. 

Κεντρική photo: Photo by Peter White/Getty Images

© 2024 tlife.gr