Valentino SS25: Ο μαξιμαλισμός συναντά το punk και το boho σε beauty looks που θα θυμάσαι για καιρό

Χθες ο Alessandro Michelle παρουσίασε την πρώτη του κολεξιόν ως designer στον θρυλικό οίκο Valentino. Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, είναι γνωστός για τις ανατρεπτικές του ιδέες και τον μαγικό τρόπο να συνδυάζει διαφορετικές εποχές περνώντας τα εκκεντρικά του μηνύματα.

Κι αν περιμένεις να δεις λεπτομέρειες που θυμίζουν τα κλασικά και glam look με τα οποία έχεις συνδέσει τον Valentino, απλά θα εκπλαγείς. 

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Ο μαξιμαλισμός συναντά το punk, το boho και τον Μεσαίωνα, γιατί μόνο ο Michelle μπορεί να συνδυάσει τα πάντα και το αποτέλεσμα να είναι απλά συγκλονιστικό. Οι beauty experts  στα παρασκήνια ακολούθησαν τις οδηγίες και εμπνεύστηκαν από τις δημιουργίες.

Photo by Antoine Flament/WireImage

Αλλά και chic half-up με το ίδιο αξεσουάρ, αποδεικνύοντας ότι μπορεί εύκολα  να αποκτήσει ένα διαφορετικό ύφος που δεν είχες ποτέ φανταστεί. 

Piercing στο πρόσωπο, μεταμοντέρνα hairstyles με 70’s αναφορές και πλεξούδες στις άκρες στολισμένες με μαύρους, βελούδινους φιόγκους. Το μακιγιάζ είναι απόκοσμο και θηλυκό με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τα φρύδια είναι είτε πολύ τονισμένα ή “διάφανα”. Η επιδερμίδα χλωμή με παστέλ στην πιο αχνή απόχρωση σκιές να απλώνονται στο κινητό βλέφαρο ενώ χείλη και ζυγωματικά είναι άχρωμα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει βραβείο μιας και πρόκειται για looks που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό ακόμη κι αν δεν είμαστε τόσο τολμηρές για να τις ακολουθήσουμε. 

Κεντρική Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164