Οι πιο δυνατές beauty στιγμές από τα couture shows στο Παρίσι! Τα looks που μπορείς να αντιγράψεις!

Η couture εβδομάδα μόδας στο Παρίσι για την ερχόμενη άνοιξη έριξε αυλαία. Μερικά πράγματα που ήδη γνωρίζουμε για τα couture shows: εδώ τα πράγματα είναι πάντα πιο θεαματικά! Οι σχεδιαστές βάζουν τον καλύτερο και πιο ευφάνταστο εαυτό τους και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους makeup artists και τους hair stylists. Όλοι ξέρουμε λίγο- πολύ ότι στα couture shows τα beauty looks που θα δεις είναι περισσότερο σουρεαλιστικά- λιγότερο φορέσιμα. Πάρε για παράδειγμα τις ζωγραφιστές βλεφαρίδες που δημιούργησε περιμετρικά του ματιού ο Peter Philips για λογαριασμό του Dior. Όμως, υπήρχαν και κάποια που παρά το γεγονός ότι ήταν υπερθεαματικά θα μπορούσες να εντάξεις στην καθημερινότητά σου σε κάποιο ξεχωριστό κάλεσμα.

Σε αυτό το θέμα συγκεντρώσαμε looks που ανήκουν και στις δύο κατηγορίες. Scroll down για να κλέψεις ιδέες, να ενημερωθείς και να επιβεβαιώσεις για μια ακόμη φορά αυτό που ήδη γνωρίζεις (-ουμε): ότι το μακιγιάζ και τα μαλλιά είναι τέχνη!

Christian Dior

O Peter Philips δημιούργησε για τον οίκο Dior αυτό το δραματικό και σουρεαλιστικό ταυτόχρονα beauty look. Αυτό που έκανε ουσιαστικά ήταν να σχηματίσει περιμετρικά του ματιού με eyeliner ψεύτικες βλεφαρίδες. Εσύ, ως κεντρική ιδέα, μπορείς να πάρεις αυτό το δραματικό ύφος περιμετρικά των ματιών και να το προσαρμόσεις στην κανονική ζωή.

Chanel

Με έμπνευση από τους γαλλικούς κήπους το χρώμα στα χείλη των μοντέλων της Chanel ήταν έντονα και ροδαλά δίνοντας ένα touch δυναμισμού σε ένα, κατά τα άλλα, ρομαντικό look.

Giorgio Armani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα περισσότερα beauty looks στα couture show ήταν δυναμικά, με έντονες γραμμές και αρκετό eyeliner. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο οίκος Armani έκανε την διαφορά: παστέλ μάτια που θύμιζαν ουράνιο τόξο και μεγάλες βλεφαρίδες τοποθετημένες μόνο στην εξωτερική γωνία έδιναν την αίσθηση παραμυθιού.

Elie Saab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κράτησε αυτή τη λεπτομέρεια στο μακιγιάζ των ματιών σου: ιριδίζουσα σκιά τοποθετημένη κατά μήκος του socket, γνωστό και ως κόκαλο του ματιού. Και αν όχι αυτό, τότε τη χρυσή σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.

Giambattista Valli

Μην λυπηθείς τις λάμψεις! Φόρεσέ τις σε γενναίες δόσεις! Εδώ, στο couture show του Giambattista Valli χρησιμοποίηθηκε αντί για highlighter, βαζελίνη!

Alexis Mabille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν χρειάζεται να έχεις hair accessories για να στολίσεις τα μαλλιά σου! Στο show του Alexis Mabille οι hair stylists “ασφάλισαν” τις άκρες από τις πλεξούδες με σκουλαρίκια.

Εν τω μεταξύ, το μακιγιάζ στον ίδιο οίκο έφερε στο προσκήνιο το draping, δηλαδή αυτή την τάση που θέλει να τοποθετούμε το ρουζ πολύ ψηλά στα ζυγωματικά μας.

Alexandre Vauthier

#TARTAN

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandre Vauthier Official (@alexandrevauthier) στις

Draping είδαμε και στο show του Alexandre Vauthier με την Bella Hadid να βγαίνει στο catwalk υιοθετώντας στοιχεία από μια αγαπημένη της δεκαετία.

Stephane Rolland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα απόλυτα θηλυκό αλλά και φορέσιμο makeup από τον Stephane Rolland: τα μαλλιά ήταν πιασμένα χαμηλά στον αυχένα σε ένα ρομαντικό σινιόν ενώ το μακιγιάζ είχε και αρκετά κοψίματα και σκούρες και πολύ καλά σβησμένες σκιές περιμετρικά του ματιού.

Ziad Nakad

Ρομαντικό και αιθέριο το μακιγιάζ στον Ziad Nakad με μικρά πλεξιδάκια στα μαλλιά και συνδυασμό δύο αποχρώσεων στα μάτια, μια ιδέα που μπορείς να ξεσηκώσεις και στο δικό σου μακιγιάζ αρκεί να κάνεις το σωστό blending, δηλαδή το σωστό σβήσιμο της μιας σκιάς μέσα στην άλλη!

 

Photo: imaxtree

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164