Έρωτας από απόσταση – Και όμως, μπορείς να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου!

Οι σχέσεις από απόσταση μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά με λίγη δημιουργικότητα και αφοσίωση, μπορούν να γίνουν εξίσου ικανοποιητικές και συναρπαστικές. Το μυστικό είναι να διατηρήσετε τη φλόγα ζωντανή, ακόμα και όταν είστε μακριά.

Βραδιές ψηφιακών ραντεβού

Προγραμματίστε εβδομαδιαίες βραδιές όπου θα βλέπετε ταινίες μαζί μέσω βίντεο κλήσης. Μπορείτε να επιλέξετε την ίδια ταινία, να συγχρονίσετε την αναπαραγωγή και να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί, ενώ μοιράζεστε τις αντιδράσεις σας σαν να είστε μαζί.

 

 

Προσωπικά δώρα και γράμματα

Στείλτε μικρά πακέτα με προσωπικά αντικείμενα, όπως γράμματα, φωτογραφίες ή δώρα που έχουν συναισθηματική αξία. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και γίνετε δημιουργικοί. Η χειρονομία αυτή θα δείξει στον σύντροφό σου πόσο τον σκέφτεσαι και θα φέρει λίγη από τη φυσική σου παρουσία στην καθημερινότητά του.

Κοινά χόμπι

Ανακαλύψτε ένα κοινό χόμπι που μπορείτε να απολαμβάνετε μαζί εξ αποστάσεως, όπως το να διαβάζετε το ίδιο βιβλίο ή να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια. Έτσι, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να μοιραστείτε στιγμές και να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις και εμπειρίες.

 

 

Εικονικές εκδρομές

Περιηγηθείτε εικονικά σε μουσεία, πάρκα ή άλλους προορισμούς μέσω facetime. Αυτές οι κοινές εμπειρίες θα ενισχύσουν τον δεσμό σου και θα σας επιτρέψουν να “ταξιδέψετε” μαζί, έστω και ψηφιακά.

Προγραμματίστε μελλοντικές συναντήσεις

Η αναμονή για την επόμενη συνάντηση μπορεί να είναι ανυπόφορη, αλλά ο προγραμματισμός και η οργάνωση των μελλοντικών συναντήσεων σας μπορεί να δημιουργήσει ενθουσιασμό και προσδοκία. Βρείτε τις ημερομηνίες, σκεφτείτε δραστηριότητες και ονειρευτείτε μαζί τα μέρη που θα επισκεφθείτε.

 

 

Ο έρωτας από απόσταση μπορεί να είναι δύσκολη πίστα, αλλά με λίγο δημιουργικότητα και πολλή φαντασία, μπορεί να γίνει πιο συναρπαστικός από ποτέ. Ανακαλύψτε νέους τρόπους να είστε κοντά, ακόμα και όταν είστε μακριά, και δες τη σχέση σου να ανθίζει! 

Φωτογραφίες: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164