Κρύσταλλοι: Το απόλυτο μυστικό για να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκαλούν πτώση της λίμπιντο: κόπωση, έλλειψη δέσμευσης, χαμηλή αυτοεκτίμηση, υπερφορτωμένο μυαλό, άγχος ή ακόμα και κάποιο συναισθηματικό τραύμα. Και όλα αυτά δεν είναι καθόλου ασυνήθιστα αφού η καθημερινότητα βρίσκει τον τρόπο να μας «χαρίζει» όλα τα παραπάνω.


Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι σημαντικό να αγαπήσεις το σώμα σου και να αποδεχθείς τον εαυτό σου με όλα του τα ελαττώματα και τα προτερήματα. Σίγουρα αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, καθώς οι πεποιθήσεις μας και η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μας. Αν ωστόσο χρειάζεσαι κάτι πιο «ανάλαφρο» για αρχή, τότε οι κρύσταλλοι είναι η λύση. Παρακάτω θα μάθεις για τρεις κρυστάλλου που θα σε βοηθήσουν να επανασυνδεθείς με το σώμα σου και να τονώσεις το σεξουαλική σου ζωή.

Καρνεόλη (χρώμα κόκκινο)

Συνδεδεμένο με ζωτικές ενέργειες, επαναφορτίζει το 2o τσάκρα (sacral chakra) και εξασφαλίζει την ισορροπία του. Η καρνεόλη βοηθά στην τόνωση των σεξουαλικών ενεργειών, στην ενεργοποίηση των γυναικείων οργάνων, αλλά και στη διασφάλιση της καλής λειτουργίας της εσωτερικής ισορροπίας.

Γρανάτης

Η πέτρα της ζωτικότητας και της σωματικής ενέργειας, δρα άμεσα στη σεξουαλική επιθυμία. Ο γρανάτης αναζωογονεί τα πάθη, ενισχύει τους στενούς δεσμούς και τονώνει τη λίμπιντο.

Sun Stone

Φέρνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και τα μπλοκαρίσματα σου. Η πέτρα του Ήλιου ηρεμεί το μυαλό και σε βοηθά να έχεις την άνεση να ανθίσεις στη σεξουαλική σου ζωή.
Φωτογραφίες: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164