Site icon TLIFE

Αλεξάνδρα: “Όταν τον ρώτησα γιατί αυτή η αλλαγή, μου απάντησε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.”

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Έχω μια σχέση εδώ και πέντε χρόνια. Συγκατοικούμε από τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Είμαστε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Το πρόβλημα προέκυψε τώρα και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Κοντεύω να τρελαθώ.

Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή… Κάθε χρόνο, φροντίζουμε να πηγαίνουμε διακοπές έστω και για ένα τριήμερο, μόνοι, με τους φίλους μας. Εγώ με τις φίλες μου κι εκείνος με τους φίλους του. Είναι κάτι που κάνουμε από τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Κάτι που πίστευα ότι κάνει καλό στη σχέση μας, αλλά και μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε τις φίλους μας.

Φέτος όμως από όταν γύρισε από το τριήμερο με τους φίλους του είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Δεν μιλάει, δεν με πλησιάζει, δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα ότι με αποφεύγει.

Όταν τον ρώτησα τι συμβαίνει και γιατί αυτή η αλλαγή, μου απάντησε ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι η ιδέα μου. Δεν το συζήτησα ξανά, αλλά δεν κάνω λάθος. Τον ξέρω. Ζω μαζί του τόσον καιρό. Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος και δεν ξέρω τι να κάνω.

Τι έγινε αυτό το τριήμερο και γύρισε τόσο αλλαγμένος; Δεν έχω παρατηρήσει κάποιες περίεργες επικοινωνίες στο κινητό του ή κάτι άλλο που να αποδεικνύει απιστία, αλλά δεν ξέρω. Το θέμα μου είναι ότι έχουν αλλάξει τα πάντα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Χρειάζομαι τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ,
Αλεξάνδρα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr