Site icon TLIFE

Άννα: “Κι από τότε δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου ότι την καλοβλέπει.”

Γεια σας!
Θέλω τη γνώμη σας σε κάτι που με έχει αγχώσει πολύ τις τελευταίες μέρες.

Έχω μια σχέση εδώ και οχτώ μήνες. Τους τελευταίους δύο θα έλεγα πως είναι πιο “επίσημα” τα πράγματα, μπήκε δηλαδή πιο “κανονικά” στη ζωή μου και πια έχει γνωρίσει όλες μου τις φίλες -τις πολύ κοντινές.

Πριν λίγες μέρες, πιάσαμε μια κουβέντα για τη μία από αυτές, που είναι μόνη αρκετό καιρό και του συζητούσα τις ανησυχίες μου. Πίστευα ότι μια αντρική ματιά ίσως δώσει μια εξήγηση ως προς το τι μπορεί να κάνει λάθος και δεν βρίσκει κάποιον.

Πάνω στην κουβέντα λοιπόν, κι εκεί που μιλούσαμε για αυτήν τη φίλη μου και μου έλεγε την άποψή του, μου είπε ότι δεν τη βρίσκει καθόλου σέξι, σε αντίθεση με την άλλη φίλη μου. Οι χαρακτηρισμοί του για την άλλη φίλη μου με εκνεύρισαν, με άγχωσαν, με φόβισαν. Κι από τότε δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου ότι την καλοβλέπει.

Έχω εμπιστοσύνη στις φίλες μου, αλλά με ταράζει το γεγονός ότι ξέρω πως του αρέσει. Από τα λεγόμενά του μάλιστα κατάλαβα ότι ακτινογραφία της έχει κάνει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου και μάλιστα από τότε αποφεύγω να βρεθούμε με αυτή τη φίλη μου.

Είμαι υπερβολική πιστεύετε; Τι να κάνω; Πώς να το χειριστώ; Γενικά, ο σύντροφός μου δεν μου έχει δώσει δικαιώματα στο παρελθόν. Είναι πολύ σωστός και με σέβεται. Αλλά πάνω στην κουβέντα του ξέφυγε αυτό και με άγχωσε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας.
Άννα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr