Απογοητευμένη: “Από τότε εξαφανίστηκε. Δεν τον είδα ποτέ ξανά, δεν απάντησε ποτέ σε κανένα τηλεφώνημα και μήνυμα.”

Καλησπέρα.
Η δικιά μου ιστορία δεν έχει κάποια απορία, αλλά θέλω λίγη εμψύχωση.

Είμαι 32 χρονών και μένω σε μια πόλη αρκετά κοντά στην Αθήνα. Πριν ακριβώς 3 χρόνια γνώρισα ένα παλικάρι, Αθηναίο, και λίγο μικρότερό μου. Εγώ κοντά στα 29 και αυτός γύρω στα 24. Με το που τον έβλεπες δεν καταλάβαινες την ηλικία του με τίποτα. Σωματότυπος και εμφάνιση 30άρη.

Όποιος μας έβλεπε μαζί, νόμιζε ότι εγώ ήμουν 24 και αυτός 29. Υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον και κολλήσαμε από την αρχή, χωρίς να μας ενδιαφέρει η απόσταση. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, να περνάμε διήμερα μαζί. Ώσπου από ένα σημείο και μετά άρχισε να απομακρύνεται. Μου είπε ότι αυξήθηκαν οι απαιτήσεις του στη δουλειά και έχει περισσότερο τρέξιμο (αλήθεια έλεγε επειδή είχαμε κοινό φίλο).

Κανονίσαμε να πάμε ένα διήμερο και πίστευα ότι αυτό θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά αλλά, μετά το σεξ έγινε εντελώς απόμακρος μαζί μου, προτιμούσε να μιλάει στο κινητό με τον κολλητό του για αρκετή ώρα παρά να περνάμε στιγμές μαζί. Δεν άντεξα και του μίλησα. Του είπα ότι τον νιώθω απόμακρο, ότι δεν έχουμε την επαφή και την επικοινωνία όπως παλιότερα και αυτός απλά κάπνιζε πολύ (μου είχε πει ότι όταν σκέφτεται κάτι σοβαρό, καπνίζει πολύ) και με κάρφωνε με το βλέμμα του. Μου απάντησε μόνο πως δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά μας.

Τον πλησίασα και κάναμε έρωτα (για τελευταία φορά) και ακόμα και μετά από αυτό σηκώθηκε από το κρεβάτι, άρχισε να καπνίζει και να με σκανάρει ολόκληρη. Φύγαμε από το μέρος που ήμασταν, είπαμε ότι θα τα ξαναπούμε και από τότε εξαφανίστηκε. Δεν τον είδα ποτέ ξανά, δεν απάντησε ποτέ σε κανένα τηλεφώνημα και μήνυμα. Ρώτησα και έμαθα ότι ήταν καλά, δεν είχε πάθει κάτι…

Βγαίναμε για σχεδόν 4 μήνες. Μου είχε πει ότι αυτό που τον τράβηξε σε εμένα ήταν ότι δεν είμαι σαν τις Αθηναίες και σαν τις κοπέλες της ηλικίας μου, ότι αυτός είναι άνδρας παλιάς κοπής άσχετα από το νεαρό της ηλικίας του και ότι δεν κάνει ότι δεν θέλει να του κάνουν (άρα αν εξαφανιστεί κάποια κοπέλα του, δεν θα έχει πρόβλημα εφόσον το έχει κάνει, σωστά;).

Ήταν τόσο δύσκολο να μου πει ότι ξενέρωσε με κάτι ή ότι του έφυγε ο ενθουσιασμός ή ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ στα σοβαρά μια σχεδόν 30άρα αλλά θα κοιτάξει για κοπέλες της ηλικίας του;;; Κάποιος μπορεί να πει: “Δεν πειράζει κοπελιά, να πρόσεχες με το πιτσιρίκι σου’’ και κάποιος άλλος ότι: “Μικρός είναι, έτσι μπόρεσε να φερθεί και έτσι φέρθηκε”… Ήξερα ότι ήταν μικρός και ότι όλο αυτό θα έφτανε στο τέλος κάποια στιγμή, αλλά δεν περίμενα αυτό το τέλος, να φτάσω σε σημείο να πιστεύω ότι δεν αξίζω τίποτα, ούτε σαν γυναίκα, ούτε σαν άνθρωπος.

Από τότε δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Βρέθηκαν ευκαιρίες αλλά… Τα γούστα μου στους άνδρες άλλαξαν, από εκεί που μου άρεσαν οι ψηλοί με κανονικό-γυμνασμένο σώμα, μετά από αυτόν κοιτάω μόνο τους κοντά στο 1,90 και γεροδεμένους ή ακόμα και κοντά στα 100 κιλά, όπως ήταν και αυτός. Ούτε ήταν ο κούκλος ή ο θεός στο κρεβάτι για να πιστεύετε ότι για αυτό δεν μπορώ να προχωρήσω…

Ντρέπομαι που το λέω αλλά μου λείπει. Δεν έχω κάνει κανένα βήμα για να έρθω σε επαφή μαζί του αυτά τα χρόνια μετά το τέλος, εδώ καλά-καλά δεν μου εξήγησε γιατί έφυγε, σιγά που θα ήθελε να τα ξαναμπλέξει μαζί μου!

Τις τελευταίες μέρες τον βλέπω συχνά όνειρο και έρχεται συνέχεια στο μυαλό μου… Δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου…
Απογοητευμένη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλημέρα:) Eίσαι στην καλύτερη ηλικία για να προχωρήσεις και να έχεις στη ζωή σου ό,τι θέλεις! Όλες και όλοι έχουμε κολλήσει στη ζωή μας με συντρόφους και όταν έρχεται κάτι καλύτερο στη ζωή μας τα θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση. Απορώ και τρελαίνομαι που υπάρχουν ακόμα και σήμερα άνθρωποι σαν τον τύπο που γνώρισες… Σου εύχομαι τα καλύτερα κούκλα μου!

  2. Αγαπητή Απογοητευμένη, σου έκανε ghosting. Ο καινός φίλος σας τι είπε για εκείνον; Δεν σου έκανε κάποια νύξη; Ή απλώς δεν κρατήσατε επαφή μετά που εξαφανίστηκε εκείνος; Από κοινούς γνωστούς εμπιστευτικά δεν μπόρεσες να μάθεις κάτι; Στο κάτω-κάτω, αυτός φέρθηκε σαν παλιάνθρωπος, οπότε είχες κάθε δικαίωμα να ρωτήσεις και, με την ευκαιρία, να τον εκθέσεις εμμέσως. Πάντως, μου φάνηκε πολύ περίεργο που ο μίστερ Μυστήριος σε σκανάριζε καπνίζοντας, λες και ήσουν εμπόρευμα που σκεφτόταν αν πρέπει να σε βάλει στο καλάθι του ή όχι. Δηλαδή τι άλλαξε ξαφνικά; Δεν του άρεσε το μέγεθος του στήθους σου ή το πώς έδειχναν τα μαλλιά σου μετά το κρεβάτι; Ή μήπως έκανε σκέψεις που απέρρεαν από κάποια δεσμοφοβία (τύπου “ωχ, άλλο ένα διήμερο μαζί, λες να πάει κάπου…”); Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν ήταν ερωτευμένος μαζί σου ούτε και σ’ αγαπούσε, φυσικά. Ο ερωτευμένος άντρας βρίσκει τη γυναίκα δίπλα του τέλεια ενώ ο άντρας που αγαπά μια γυναίκα, δεν θα την αφήσει απροειδοποίητα στα κρύα του λουτρού. Αυτό που νιώθεις ίσως είναι απωθημένο επειδή για σένα δεν πρόλαβε να κάνει τον κύκλο της η σχέση σας. Αν το σκεφτείς, 4 μήνες είναι πολύ λίγο διάστημα για να συνδεθείς και να δεθείς με κάποιον, αλλά αρκετά μεγάλο για τον τρόπο που σε άφησε. Ήταν άσχημο αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ένιωσες ν’ αντανακλάται στην αυτοεκτίμησή σου. Και η θεά Αφροδίτη να είσαι (στο σώμα και στο κρεβάτι), αν ο άλλος δεν έχει αρχές ή δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν κάνει να φέρεται στην κυρία του σαν σε σκουπίδι, το πρόβλημα είναι δικό του. Και, γκουχ-γκουχ, μεταξύ μας, για να μην ήταν αρκετά καλός στο κρεβάτι, μάλλον κοιτούσε την παρτάρα του… αν ήταν τόσο δοτικός και περιποιητικός όπως θα έπρεπε να είναι και γενικότερα στη σχέση μαζί σου, ακόμα θα τον θυμόσουν και θ’ αναστέναζες. 😉

  3. Εγώ απόρώ που απορείτε για το αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι!!Εντάξει σε γούσταρε λίγο στην αρχή αλλά δεν σε ήθελε προφανώς του πέρασε. Τι να κάνουμε συμβαίνει και αυτό στους ανθρώπους.Ο τρόπος που σου φέρθηκε ήταν άσχημος αλλά πίστεψε με ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τα κότσια να πουν αυτά που αισθάνονται.απλα οι περισσότεροι που δεν γουστάρουν σου σπάνε τα νευρα και ξενερώνεις οπότε το κάνουν πιο εύκολο.αυτος είχε άλλο τροπο ναι ανέντιμο αλλά αυτόν διέθετε.Σταμάτα να βασανίζεσαι.Οσο και αν δεν το χωράει το μυαλό σου τελειωσε με αυτον. Μην ψαχνεσαι τόσο..αστο να παει..Γνωρισε κάποιον άλλο μπας και ξεκολλήσεις γιατι ειναι κρίμα να τρως χρόνια από τη ζωή σου για ένα πιτσιρίκο.(γτ στα 24 να περναει καλά ήθελε και μην τον ψυχολογεις άλλο δεν βγαζει πουθενα).Ακόμα και αν σε ήθελε τότε σαν τρελός θα αλλάξει κατι αν το ξέρεις.Αυτός μετά από εσένα μπορει να ήθελε σαν τρελός άλλες 5.Προχώρα και ασε τα μοντελα 1,90και 100 κιλά.Το οτι κάποια στιγμή μας θέλει και ενας σαν μοντέλο δεν θα πρέπει να μας κάνει να καβαλάμε καλάμι για το τι αξίζουμε.Ετσι καταστράφηκαν ανθρωποι και άνθρωποοι.Και εμένα μια φορά με γούσταρε ένασ τσολιας απ΄τα ανάκτορα καλύτερος και από τον σπαλιάρα.Τι θα έπρεπε να αρχίζω να κοιτάω μοντελα λογω αυτού του γεγονότος? μην τρελαθούμε….Προσγειώσου στην πραγματικότητα και πιάστο από εκεί που το α΄φησες πριν τον γνωρίσεις γιατι αλλίως θα ξυπνησεις σαραντάρα με την ανάμνηση του πιτσιρικου..

  4. “Τα γούστα μου στους άνδρες άλλαξαν, από εκεί που μου άρεσαν οι ψηλοί με κανονικό-γυμνασμένο σώμα, μετά από αυτόν κοιτάω μόνο τους κοντά στο 1,90 και γεροδεμένους ή ακόμα και κοντά στα 100 κιλά, όπως ήταν και αυτός.” !!!!!!! Νομίζω οτι εδώ συνοψίζεται το όλο σου πρόβλημα… είσαι επιφανειακή, κοιτάς μόνο την εμφάνιση, τη συμπεριφορά δεν την εξετάζεις κάν και κάπως έτσι λειτουργείς και στη σχέση σου. Ο μικρός με κάτι ξενέρωσε μαζί σου και μάλλον είχε και άλλη στην Αθήνα την οποία και προτίμησε διοτι κάτι τον χάλαγε σε εσένα πέραν της απόστασης.

  5. Σου έμεινε απωθημένο γιατί σου άρεσε πολύ η εμφάνισή του -προφανώς – και για αυτό σκάλωσες. Και μόνο που λες δεν ηταν καλός στο κρεβάτι ή κούκλος εννοείς το αντίθετο και το λες για να το ξορκίσεις. Το θέμα είναι ότι είσαι επιφανειακή και στέκεσαι στην εμφάνιση. Δηλ δεν είμαι αρκετά ωραία για να μείνει μαζί μου? Προφανώς και του άρεσες για ν ακάνει σεξ μαζί σου όπως και προφανώς προέβλεψε ότι ήθελες σχέση κάτι που εκείνος δεν ήθελε και έφυγε έτσι άνανδρα προκειμένου να μην αντιμετωπίσει την κατάσταση. Σα χαρακτήρας λοιπόν δεν αξίζει μία γιατί δεν έχει ανδρισμό. Σε έναν τέτοιο λοιπόν κάνεις τη χάρη και δε συνεχίζεις? Εκτός και αν φοβάσαι ότι θα σου τύχει παρόμοια περίπτωση. Λάθος φίλη υπάρχουν και σωστοί άντρες το θέμα είναι να έχεις ανοιχτά τα μάτια και να δίνεις ευκαιρίες. Αυτοπεποίθηση λοιπόν και να επιλέγεις χωρίς να βιάζεσαι άσε περιθώριο να γνωρίσεις τον άλλο και μην εντυπωσιάζεσαι από κλισέ του τύπου ” δεν μπορώ τα κορίτσια της ηλικίας μου”. Καλλιέργησε τα ενδιαφέροντα σου και προσπάθησε να γνωρίσεις ανθρώπους με παιδεία. Καλή τύχη

  6. Τι θα σου άλλαζε αν σου έλεγε ότι ξενέρωσε; Τίποτα απολύτως. Απλώς βρήκες ένα πάτημα (aka δικαιολογία) για να μην ξεκολλήσεις και να μην προχωρήσεις μπροστά. Έχεις χαραμίσει 3 χρόνια από τη ζωή σου για μια ιστορία σεξ με διάρκεια 4 μηνών. Γιατί; Αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί και να ξεπεράσεις κι όχι το γιατί δε σου είπε ότι ξενέρωσε (που το κατάλαβες εύκολα και μόνη σου). Το ρπόβλημα, φίλη, δεν το έχει εκείνος, αλλά εσύ. Κάνε κάτι για να πας μπροστά, η ζωή πετάει και φεύγει, ξόδεψε τις στιγμές σου σε πράγματα και πρόσωπα που αξίζουν (εσύ είσαι το σημαντικότερο).

  7. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος να σου τραβήξει το ενδιαφέρον πραγματικά. Όταν συμβεί ,τότε θα τον θυμάσαι σαν έναν κοπρο και τίποτα άλλο. Για να πάψεις να τον σκέφτεσαι θα πρέπει να θυμάσαι συνέχεια πόσο απαράδεκτα σου φέρθηκε. Προχωρά μπροστά κορίτσι μου και δεν αξίζει να σπαταλας ούτε καν ένα δευτερόλεπτο απο τη σκεψη σου για τετοιους τύπους.

  8. Ασχολείσαι τόσο καιρό με μια σχέση που κράτησε λίγο με ένα ανώριμο άντρα. Λυπάμαι που στο λέω έτσι ωμά αλλά εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι αυτός. Το παιδί πέρασε καλά και όταν βαρέθηκε πήγε για άλλα… Εσύ τι περιμένεις τόσο καιρό? Να σου δώσει εξηγήσεις μετά από τόσα χρόνια? Να γυρίσει πίσω κλαίγοντας? Τίποτα από αυτα δεν θα γίνουν… Ξεκόλλα πολλή αξία του δωσες!

  9. Σε καταλαβαίνω τι έχεις πάθει.Έχει πληγωθεί ο εγωισμός σου και η αυτοεκτίμηση σου. Απορείς γιατί δεν σου εξηγήθηκε.Είναι πολύ απλό.Είναι φυγόπονος. Πολλοί άνθρωποι είναι τόσο ανώριμοι συναισθηματικά και φυγόπονοι που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση όπως είναι ένας “χωρισμός”. Οπότε απλά δεν ξαναασχολούνται και θεωρούν ότι στην ουσία το πέρασαν το μηνυμα που ήθελαν και χωρίς να έρθουν και στην άσχημη θέση να το αντιμετωπίσουν. Αυτό έκανε και ο μικρός και πιστεψε με δεν είναι θέμα ηλικίας.Το ιδιο κάνει και ενας 35αρης και ενας 40αρης αν είναι συναισθηματικά ανάπηρος. Για να έχουν περάσει χρόνια και να το σκέφτεσαι, απλά σου έχει γίνει εμμονή και αυτό εξελίσεται σε ψυχική αρρώστια να ξέρεις. Προχώρα μπροστά και αν δεν μπορείς μόνη σου, ζήτα την βοήθεια από καποιον ειδικό. Καλη τύχη.

  10. Τα πράγματα είναι πολύ απλά ……το παιδι χαζολογούσε και πέρναγε την ώρα του ευχάριστα μαζί σου και μολις πέρασε ο καιρός και εσύ άρχισες προφανώς να ζήτας το κάτι παραπάνω εκείνος εγινε Λούης ….Δεν είχε να σου προσφέρει τίποτε παραπάνω εκτός απο ξερό σέξ ….Τι δεν καταλαβαίνεις ????? Δεν ήταν οτι ξενέρωσε με κάτι που έκανες η που είπες απλά το σέξ ήταν ο στόχος του απο την αρχή ….Εσυ έκατσες και έφτιαξες ρομαντικά παραμύθια στο μυαλό σου …..Μολις λοιπον άρχισες να του ζητάς το κάτι παραπάνω φυσικό ήταν να γίνει καπνός …..Κοιταξε να ωριμάσεις λίγο και να το ξεπεράσεις …Το οτι πάμε στο κρεββατι με εναν αντρα δεν σημαίνει αυτομάτως οτι έχουμε και σχέση η οτι μας εξαπάτησε φέυγοντας …..και το λάθος σου είναι οτι παρόλο τον τρόπο που σου φέρθηκε εσύ εξακολουθείς να έχεις το ρομαντικό παραμύθι στο μυαλό σου και να τον σκέφτεσαι ακόμη …..Ε, τι να πώ …..προφανώς τα έχεις μπερδέψει λίγο μέσα σου με το τι είναι σχέση και τι είναι απλά σέξ ….Αυτά τα δυο δεν ταυτίζονται πολλές φορές ….Κοιταξε λοιπόν να τα ξεμπερδέψεις και άστον αυτόν ….ούτε καν αξίζει που τον σκέφτεσαι …..Απλά κοίτα την επόμενη φορά να μην κάνεις το ίδιο λάθος και να είσαι ξεκάθαρη απεναντι στον άλλο απο την αρχή σχετικα με το τι θέλεις ……Επίσης κλείνοντας να πω το εξής : —– Το οτι μας απέρριψε ενας χαλβάς , γιατι χαλβά θα τον πώ , δεν σημαίνει οτι δεν αξίζουμε σαν γυναικες και σαν άνθρωποι …..Κοιταξε το λίγο αυτο, γιατι αυτο που λες δείχνει ξεκάθαρα οτι έχεις πρόβλημα αυτοεκτίμησης και εκεί ειναι που πρέπει να εστιάσεις —-και όχι στο ότι σε απέρριψε ενας χαζός που δεν ξέρει τι του γίνεται ….

  11. Βρε κορίτσια, δεν είπα κάπου οτι περιμένω να επιστρέψει πίσω, που ακόμα και αυτό να συνέβαινε δεν νομίζω να υπάρχει εμπιστοσύνη οτι δεν θα το ξανακάνει. Ναι ίσως να έχω πρόβλημα που ακόμα τον σκέφτομαι και αυτό να είναι οτι φοβάμαι να προχωρήσω παρακάτω μήπως την ξαναπατήσω έτσι και οχι επειδή τον θέλω ακόμα! Επίσης να ξεκαθαρίσω οτι είμασταν ειλικρινείς το τι θέλουμε και είπαμε να το προσπαθήσουμε, τουλάχιστον εγω ήμουν ειλικρινής οτι θέλω μια ήρεμη σχέση και αν και είχα αμφιβολίες για το νεαρό της ηλικίας του, μου έλεγε ξανά και ξανά οτι να μην κρίνω απο ένα νούμερο ηλικίας και οτι και αυτός θέλει το ίδιο απο εμένα. Δεν είπα βέβαια οτι είχα στο μυαλό μου γάμους και παιδιά μαζί του! Κάτι ακόμα:δεν είμαι κανά άβγαλτο κοριτσόπουλο, είχα και τις σχέσεις μου και τις ελεύθερες σχέσεις μου μικρότερες των 4 μηνών που βρισκόμασταν μόνο για σεξ και όταν κάποιος ήθελε το τέλος το έλεγε στον άλλον και ”χωρίζαμε” με ευχές για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς εξαφανίσεις και χωρίς τίποτα όπως συνέβει και με αυτόν που όπως δήλωνε ”είμασταν μαζί”.

  12. Αγαπητή Απογοητευμενη, ουτε ειχατε χημεια ερωτικη, ουτε συναισθηματικη αμοιβαιοτητα, προς τι, λοιπόν, το κόλλημα; Ο εγωισμός σου δεν μπορει να διαχειριστεί την απόρριψη, γι αυτό κόλλησες τρια χρόνια. Ένας ειδικος ίσως σε βοηθησει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164