Site icon TLIFE

Απογοητευμένη: “Από τότε εξαφανίστηκε. Δεν τον είδα ποτέ ξανά, δεν απάντησε ποτέ σε κανένα τηλεφώνημα και μήνυμα.”

Καλησπέρα.
Η δικιά μου ιστορία δεν έχει κάποια απορία, αλλά θέλω λίγη εμψύχωση.

Είμαι 32 χρονών και μένω σε μια πόλη αρκετά κοντά στην Αθήνα. Πριν ακριβώς 3 χρόνια γνώρισα ένα παλικάρι, Αθηναίο, και λίγο μικρότερό μου. Εγώ κοντά στα 29 και αυτός γύρω στα 24. Με το που τον έβλεπες δεν καταλάβαινες την ηλικία του με τίποτα. Σωματότυπος και εμφάνιση 30άρη.

Όποιος μας έβλεπε μαζί, νόμιζε ότι εγώ ήμουν 24 και αυτός 29. Υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον και κολλήσαμε από την αρχή, χωρίς να μας ενδιαφέρει η απόσταση. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, να περνάμε διήμερα μαζί. Ώσπου από ένα σημείο και μετά άρχισε να απομακρύνεται. Μου είπε ότι αυξήθηκαν οι απαιτήσεις του στη δουλειά και έχει περισσότερο τρέξιμο (αλήθεια έλεγε επειδή είχαμε κοινό φίλο).

Κανονίσαμε να πάμε ένα διήμερο και πίστευα ότι αυτό θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά αλλά, μετά το σεξ έγινε εντελώς απόμακρος μαζί μου, προτιμούσε να μιλάει στο κινητό με τον κολλητό του για αρκετή ώρα παρά να περνάμε στιγμές μαζί. Δεν άντεξα και του μίλησα. Του είπα ότι τον νιώθω απόμακρο, ότι δεν έχουμε την επαφή και την επικοινωνία όπως παλιότερα και αυτός απλά κάπνιζε πολύ (μου είχε πει ότι όταν σκέφτεται κάτι σοβαρό, καπνίζει πολύ) και με κάρφωνε με το βλέμμα του. Μου απάντησε μόνο πως δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά μας.

Τον πλησίασα και κάναμε έρωτα (για τελευταία φορά) και ακόμα και μετά από αυτό σηκώθηκε από το κρεβάτι, άρχισε να καπνίζει και να με σκανάρει ολόκληρη. Φύγαμε από το μέρος που ήμασταν, είπαμε ότι θα τα ξαναπούμε και από τότε εξαφανίστηκε. Δεν τον είδα ποτέ ξανά, δεν απάντησε ποτέ σε κανένα τηλεφώνημα και μήνυμα. Ρώτησα και έμαθα ότι ήταν καλά, δεν είχε πάθει κάτι…

Βγαίναμε για σχεδόν 4 μήνες. Μου είχε πει ότι αυτό που τον τράβηξε σε εμένα ήταν ότι δεν είμαι σαν τις Αθηναίες και σαν τις κοπέλες της ηλικίας μου, ότι αυτός είναι άνδρας παλιάς κοπής άσχετα από το νεαρό της ηλικίας του και ότι δεν κάνει ότι δεν θέλει να του κάνουν (άρα αν εξαφανιστεί κάποια κοπέλα του, δεν θα έχει πρόβλημα εφόσον το έχει κάνει, σωστά;).

Ήταν τόσο δύσκολο να μου πει ότι ξενέρωσε με κάτι ή ότι του έφυγε ο ενθουσιασμός ή ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ στα σοβαρά μια σχεδόν 30άρα αλλά θα κοιτάξει για κοπέλες της ηλικίας του;;; Κάποιος μπορεί να πει: “Δεν πειράζει κοπελιά, να πρόσεχες με το πιτσιρίκι σου’’ και κάποιος άλλος ότι: “Μικρός είναι, έτσι μπόρεσε να φερθεί και έτσι φέρθηκε”… Ήξερα ότι ήταν μικρός και ότι όλο αυτό θα έφτανε στο τέλος κάποια στιγμή, αλλά δεν περίμενα αυτό το τέλος, να φτάσω σε σημείο να πιστεύω ότι δεν αξίζω τίποτα, ούτε σαν γυναίκα, ούτε σαν άνθρωπος.

Από τότε δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Βρέθηκαν ευκαιρίες αλλά… Τα γούστα μου στους άνδρες άλλαξαν, από εκεί που μου άρεσαν οι ψηλοί με κανονικό-γυμνασμένο σώμα, μετά από αυτόν κοιτάω μόνο τους κοντά στο 1,90 και γεροδεμένους ή ακόμα και κοντά στα 100 κιλά, όπως ήταν και αυτός. Ούτε ήταν ο κούκλος ή ο θεός στο κρεβάτι για να πιστεύετε ότι για αυτό δεν μπορώ να προχωρήσω…

Ντρέπομαι που το λέω αλλά μου λείπει. Δεν έχω κάνει κανένα βήμα για να έρθω σε επαφή μαζί του αυτά τα χρόνια μετά το τέλος, εδώ καλά-καλά δεν μου εξήγησε γιατί έφυγε, σιγά που θα ήθελε να τα ξαναμπλέξει μαζί μου!

Τις τελευταίες μέρες τον βλέπω συχνά όνειρο και έρχεται συνέχεια στο μυαλό μου… Δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου…
Απογοητευμένη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr