Site icon TLIFE

Δανάη: “Το πρόβλημά μου ειναι η μητέρα του συντρόφου μου…”

Γεια σας κορίτσια!
Θα χρειαστώ κι εγώ τη βοήθειά σας…

Το πρόβλημά μου είναι η μητέρα του συντρόφου μου. Ξέρω ότι πρόκειται για ένα λεπτό θέμα, κάτι για το οποίο πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική στον τρόπο που θα το διαχειριστώ, αλλά έχει αρχίσει πραγματικά να εξαντλείται η υπομονή μου.

Με το σύντροφό μου τα πάμε μια χαρά μεταξύ μας. Το πρόβλημα όπως σας είπα είναι η μητέρα του. Έχει κλειδιά από το σπίτι και μπαίνει όποτε θέλει χωρίς καν να χτυπήσει το κουδούνι, χωρίς καν να ενημερώσει -καταλαβαίνετε. Δεν μπορώ να χαλαρώσω ποτέ, ζω με το άγχος ότι θα ανοίξει ξαφνικά η πόρτα.

Ακόμα κι αν έχω καθαρίσει το σπίτι, το ξανακαθαρίζει. Ενώ ξέρει ότι μαγειρεύω, εμφανίζεται με φαγητό, ασκώντας μου κριτική, για τον τρόπο που αρέσει στο γιο της να φτιάχνω τα φαγητά.

Είναι πολλά… Και συνήθως γίνονται όταν είμαστε οι δυο μας. Μπροστά του είναι πολύ ευγενική μαζί μου. Όταν όμως μένουμε μόνες, δεν της αρέσει τίποτα από αυτά που κάνω.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Τι να πω στο σύντροφό μου; Εκείνος δείχνει να μην ενοχλείται από όλη αυτήν την κατάσταση. Δεν τον πειράζει που η μητέρα του είναι κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι του. Δεν συγκατοικούμε, αλλά τις περισσότερες μέρες την εβδομάδα μένω στο σπίτι του -χωρίς όμως να έχω μεταφέρει τα πράγματά μου εκεί. Πηγαινοέρχομαι.

Έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα όλη αυτή η κατάσταση. Και ειδικά προχθές που καθώς έστρωνα το κρεβάτι, μου βούτηξε το μαξιλάρι από τα χέρια με μια πολύ απότομη και επιθετική κίνηση. Κι όταν είδε ότι πάγωσα, μου είπε γλυκά: Άστο σε μένα που θα το κάνω πιο γρήγορα, θα μάθεις κι εσύ σιγά σιγά. Είσαι μικρή ακόμα.

Τι να κάνω; Να μιλήσω στο σύντροφό μου; Δεν έχω άλλη υπομονή. Δεν νομίζω να μπορέσω να διατηρήσω την ευγένειά μου για πολύ ακόμα.

Σας ευχαριστώ,
Δανάη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr