Dem: “Φοβάμαι πως θα κοιτάξω τον άντρα μου στα μάτια…”

Γεια σας.
Είμαι 34 ετών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών 2μιση ετών και 5 μηνών. Ο άντρας μου είναι η μόνη σχέση που έχω κάνει. Είμαστε μαζί σχεδόν 10 χρόνια από τα οποία 4μιση παντρεμένοι. Τον αγαπώ, αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι. Δεν με συγκινεί πλέον ερωτικά.

Θεωρούσα ότι όλο αυτό είναι φυσιολογικό σε ένα γάμο, η ρουτίνα που αντιμετωπίζουν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια. Ύστερα όμως από ένα μήνυμα που μου ήρθε στο facebook από έναν ιδιαίτερα ελκυστικό άντρα άρχισα να νιώθω ότι πνίγομαι. Δεν έζησα. Θέλω να βγω να διασκεδάσω, να με φλερτάρουν, να νιώσω πάλι η γυναίκα που ντύνεται, βάφεται, ομορφαίνει και αρέσει και όχι η νοικοκυρά που είναι στο σπίτι με πιασμένα τα μαλλιά, φορώντας πιτζάμες και παλιές φόρμες με περιττά κιλά,που το μόνο ενδιαφέρον της είναι τι θα μαγειρέψει αύριο!

Ο συγκεκριμένος άντρας που μου έστειλε το μήνυμα άρχισε να με πολιορκεί… Να μου λέει πόσο όμορφη είμαι και αλλά πολύ δελεαστικά λόγια που είχα καιρό να ακούσω από τον άντρα μου. Με έκανε να περιμένω όλη μέρα πάνω από το τηλέφωνο και μόλις ερχόταν ένα του μήνυμα η καρδιά μου σπαρτάραγε σαν 18χρονη.

Παντρεμένος κι αυτός μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από μια απλή συνεύρεση… Μου ζήταγε να του στείλω γυμνές φωτό χωρίς βέβαια να φαίνεται το πρόσωπό μου… Εγώ μπήκα στον πειρασμό να στείλω κάποιες αισθησιακές προσεγμένες αλλά δεν του έφτανε. Έμενε σε άλλη πόλη, αρκετά μακριά μου οπότε το να βρεθούμε δεν ήταν εύκολο. Μου είχε πει ότι είχε σκοπό να έρθει Αθήνα τέλος καλοκαιριού και ότι θα ήθελε πολύ να με δει… Το μόνο σίγουρο, μου είπε ότι δεν ήθελε να πιει καφέ μαζί μου…

Άρχισα να τον ερωτεύομαι. Στην αρχή είχα τύψεις και φόβο μην καταλάβει τίποτα ο άντρας μου, μετά απλά δεν σκεφτόμουν. Μια μέρα που αρνήθηκα να του στείλω μια φωτό άκρως αποκαλυπτική που μου ζήταγε μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να το σταματήσουμε όλο αυτό γιατί δεν οδηγεί πουθενά και με φέρνει σε δύσκολη θέση.

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου… Του έστειλα γιατί το κάνει αυτό αλλά την απάντηση την είχε δώσει από την αρχή… Είμαστε παντρεμένοι, αν νιώσω ότι το πράγμα πάει να ξεφύγει έχω την δύναμη να το ελέγξω, να το σταματήσω… δεν θέλουμε να πληγώσουμε ανθρώπους…

Του έστειλα: αν κάποια στιγμή έρθει Αθήνα θέλω να τον συναντήσω και αν θα μου στείλει μήνυμα και μου είπε αυτό θα κάνει… Τον σκέφτομαι συνέχεια… Θέλω να τον δω. Ξέρω ότι δεν μπορεί και δεν κάνει να προχωρήσει, αλλά θέλω μια βραδιά μαζί του, θέλω να νιώσω το πάθος μαζί του… Όσο για το μετά; Το φοβάμαι. Φοβάμαι πως θα κοιτάξω τον άντρα μου στα μάτια, τους δικούς μου ανθρώπους, τα παιδιά μου… Φοβάμαι αν τον ερωτευτώ ακόμα περισσότερο και υποφέρω κι άλλο μετά.

Θέλω τη γνώμη σας… Τι να κάνω; Να ζήσω αυτά που δεν έζησα ή είναι πολύ αργά; Το σωστό το ξέρω, ίσως θέλω μια επιβεβαίωση….

Dem


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Aιιι καλααα!!!κοιταξε μη διαλυσεις την οικογενεια σου!αυτο που του εστειλες γυμνες φωτο δε το σχολιαζω

  2. Κατά την ταπεινή μου άποψη, το μόνο που θες είναι να βρεις τον εαυτό σου και να ζήσεις πιό δραστήρια… δεν εννοώ με εξωσυζυγική δραστηριότητα. Υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει με τα παιδιά κα το σπίτι ώστε να βγεις και να διεκδικήσεις την ζωή σου? Η ενασχόληση με κάποιο άθλημα, έναν καφέ με φίλες, μια νέα εργασία , κάποιο σεμινάριο? Κάντο οπωσδήποτε έστω και δύο φορές την εβδομάδα. Θα είσαι πιο χαρούμενη αφού θα αφιερώνεις κομμάτι του χρόνου σου για τον εαυτό σου κι έτσι θα είσαι και πιο αποτελεσματική μαμά. Κ αυτές οι ηλικίες είναι τόσο γλυκές και μοναδικές. Ακόμα κ εάν δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο, συζήτησε με τον άντρα σου και ζήτα την βοήθειά του. Επιπλέον, εξέφρασέ του τα συναισθήματά σου , όπως τα περιγράφεις κ εδώ περίπου, χωρίς ένταση. Θα μπορούσες να του το πεις χαιδεύοντας λίγο το χέρι του. Πολλές φορές όταν μιλάμε στους άντρες για κάτι που μας ταλανίζει και εμπεριέχει συναισθηματική φόρτιση, εκείνοι το λαμβάνουν σαν κατηγορία προς το πρόσωπό τους και αντιδρούν. Πες του ότι έχεις πνιγεί, ότι δεν θες να είσαι μια νοικοκυρά, ότι έχεις ανάγκη να διεκδικήσεις τον εαυτό και την ζωή σου κτλ _ μην του πεις για τον λεβέντη που σε γυροφέρνει γιατί νομίζω ότι η υπόθεση κρύβει ψευδαισθήσεις . Θα μπορούσες να κάνεις κάτι για να έλξεις το φλερτ του του συζύγου σου? Θα ένιωθες πιο ελκυστική αν τριγύριζες στο σπίτι με πιο όμορφα ρούχα κ με λίγο μακιγιάζ? Λόγω του ότι είναι κ οι ορμόνες που χορεύουν, νομίζεις ότι θα βοηθούσε η επίσκεψή σου σε έναν καλό ψυχολόγο? Εμένα με είχε βοηθήσει αρκετά μετά την γέννα μου. Και όχι μην βουτήξεις σε καμία ρουτίνα… υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνει κανείς. Σίγουρα, μετά από δέκα χρόνια σχέσης μπορεί να εξατμιστεί το πάθος… αλλά τα συναισθήματα μετουσιώνονται και οι άνθρωποι ρέουν μαζί. Θα μπορούσατε να δουλέψει ο καθένας με τον εαυτό του, να ανακαλύψει τις νέες πτυχές του, κ έπειτα τις καινούργιες όψεις του συντρόφου του. Μην ξεχνάς ότι είμαστε απέραντοι, πολυδιάστατοι και πολυεπίπεδοι, άσχετα εάν δεν το γνωρίζουμε κάθε στιγμή. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μαζί μαθήματα χορού, partner yoga ή κάτι άλλο που θα σας συνέδεε και θα αναζωπύρωνε ο ένας το ενδιαφέρον του άλλου, ενώ παράλληλα θα εξύψωνε το ηθικό σας?

  3. Φίλη αν και είμαι λίγο μικρότερή σου και μακριά από καταστάσεις γάμου κλπ, νιώθω την ανάγκη να σου πω μια γνώμη. Πιστεύω ότι είσαι υπερβολικά πνιγμένη και πιεσμένη και μέσα από αυτή τη γνωριμία είδες όχι αυτό που πραγματικά συνέβαινε, αλλά αυτό που θα ήθελες να είχε συμβεί. Δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του, απλά όλο αυτό σου έδωσε μια διέξοδο από την καθημερινότητα και “κόλλησες”. Η όποια συνάντηση μαζί του δεν θα εκπληρώσει τα απωθημένα σου, αντιθέτως θα σε οδηγήσει σε ένα λαβύρινθο μπλεγμένων συναισθημάτων. ΜΗΝ το κάνεις. Μίλα στον άντρα σου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, ανανεώσου, όμως ΜΗΝ προσπαθείς να βρείς ελπίδα από αυτή τη μάταια γνωριμία.

  4. Κατ’ αρχάς, μπορείς να είσαι η νοικοκυρά που δεν ντύνεται με πυτζάμες στο σπίτι, αλλά με όμορφα (και συνάμα άνετα) ρούχα, φορεματάκια ή σπιτικά και θηλυκά συνολάκια, ενώ για το μαγείρεμα και για το πλύσιμο των πιάτων μπορείς να βάζεις μια πολύχρωμη και χαριτωμένη ποδιά. Αντί για απλή κοτσίδα ή ένα άχαρο κλάμερ, φτιάξε ένα εύκολο αλλά εντυπωσιακό σινιόν ή μια πλεξούδα που θα έχεις απ’ το πρωί ως το βράδυ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει στο σπίτι να κυκλοφορείς ατημέλητη. Η κακόγουστη εμφάνιση είναι κάτι ασυγχώρητο, ειδικά σε έναν χώρο όπου περνάς πολλή ώρα από την καθημερινότητά σου. Όπως επίσης και τα περιττά κιλά. Διατροφή σύμφωνα με τις ανάγκες του σώματός σου, κίνηση και, αν προλαβαίνεις, γυμναστική, και τα περιττά κιλά είναι παρελθόν. Αλλά νομίζω ότι και να γίνεις μία γυναίκα του Στέπφορντ, δεν έχει νόημα αν ο άντρας δίπλα σου δεν θα το προσέξει και δεν θα το εκτιμήσει όσο θα ήθελες. Το νόημα είναι να ξαναδεί τη γυναικάρα σ’ εσένα, κάτι που δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι σου. Πρέπει και ο άντρας σου να προσπαθήσει έστω και λίγο. Ενώ εκείνος ο ελκυστικός άγνωστος σου πρόσφερε ακριβώς αυτό: είδε σ’ εσένα μια ποθητή γυναίκα. Πάντως, αν είναι να κάνεις κάτι και μετά να το μετανιώνεις και να φορτώνεσαι ένα σωρό τύψεις, καλύτερα μην το κάνεις. Στο κάτω-κάτω, ευκαιρίες για μια συνεύρεση θα έχεις πολλές αν το θελήσεις. Η μεγάλη πρόκληση είναι να αναζωπυρώσεις τον έρωτα με τον άντρα που είσαι τώρα. Δοκίμασέ το.

  5. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να ξεφύγεις λίγο απο την ρουτίνα όπως λες αλλά πρέπει να σκεφτείς τα δύο σου παιδιά …..Τι θα γίνει αν ο αντρας σου ανακαλυψει αυτα που κανεις ? Είσαι έτοιμη να διαλύσεις το σπίτι σου και την οικογενεια σου για μια εφήμερη και εντελώς επιφανειακη κατάσταση ? Γιατί δεν προσπαθείς να ξαναδείς τον άντρα σου με άλλο μάτι , να κάνετε κάποιες δραστηριότητες σαν ζευγάρι που θα σας ανανεώσουν ….ʼμεσως βρήκες την έυκολη λύση η οποία μόνο καταστροφή θα είναι …..Στο λεω εκ πείρας ….Το σέξ είναι έυκολο να το βρείς όπου και να κοιτάξεις , την άγαπη και την οικογένεια όμως δεν μπορεις να την βρείς έυκολα ….και εσύ είσαι έτοιμη να τα διαλύσεις όλα για 5 λεπτά “πάθους” όπως λες…Προσπάθησε να αλλάξεις και εσύ την ζωή σου….σπάσε την ρουτίνα κάνε πράγματα για τον εαυτό σου που να σε ανανεώσουν και θα σε κανουν να δεις την σχέση με τον άντρα σου με άλλο μάτι ……..Έχεις παιδιά και οικογένεια και εσυ κάνεις σαν 15χρόνο ……..Τι να πω, βάλε μυαλό πρίν να είναι πολύ αργά ……Ξεκοψε με τον άλλο άντρα και δώσε μια αληθινή ευκαιρία στον άντρα σου να ξαναζωντανέψεις την σχέση σας …..Μίλησε του για αυτά που σε απασχολουν ….πές του αυτά που έγραψες εδώ σε έμας …..Αν κάνεις όλα αυτά και δεις οτι πάλι δεν γίνεται τίποτα τότε πάρε την απόφαση να χωρίσεις ….Αλλά ξεκάθαρα και με αξιοπρέπεια …όχι με ανούσιες απιστίες ….Εσένα θα σου άρεσε να στο κάνει ο άντρας σου αυτό πίσω απο την πλάτη σου ?????

  6. Συγνώμη κορίτσια αλλά είμαστε ώρες ώρες απαράδεκτες!!!Θέλουμε έναν άντρα να μας φροντίζει να μας προσέχει και να μας αγαπά και όσες είναι τυχερές και τον βρούνε, μετά ξενερώνουν γκρεμίζεται το “παραμύθι” τους και ψάχνονται σε άλλους.Ειδικά απ τη στιγμή δε που ο άλλος θέλει μονο μια ξεπέτα κ γεια σας τι να πω!Κρίμα στον άντρα σου και στα παιδάκια σου που υφίστανται τη κοροιδία.Καλή σου τύχη

  7. Καταρχην, κανείς δε σου είπε να αφαιθείς και κάνει λάθος πως έτσι είναι όλες οι νοικοκυρές. Εγώ ξέρω πολλές που με το που θα ξυπνήσουν το πρωί θα περιποιηθούν (μαλλί πιάσιμο, λίγο μολύβι, μια μάσκαρα), θα φροντίσουν να έχουν πάντα χτενισμένο και βαμμένο το μαλλί τους και θα το κάνουν για τις ίδιες. Εσύ λοιπόν άφησες τον εαυτό σου. Δεύτερον, καλά γυμνές φωτογραφίες σε έναν άγνωστο από το facebook και που ξέρεις ότι δεν τις προωθεί ή δε τις δημοσιεύει κάπου αλλού. Και αυτό δε μου στέλνεις σταματώ τα πάντα, εμένα για εκβιασμός μου κάνει. Γιατί δε στέλνεις σέξι μηνύματα στον άντρα σου, γιατί δε του στέλνεις αντίστοιχες φωτογραφίες? Μη πεις ότι δεν του αρέοσυν, γιατί σε ΟΛΟΥΣ τους άντρες τους αρέσει η γυναίκα τους να είναι και αισθησιακή και πικάντικη, αλλά μόνο μαζί τους. Το λεγόμενο Κυρία έξω και Γκόμενα στο κρεβάτι. Κόησες άσχημα και πλέον δε βλέπεις μπροστά σου βαίνεις ταχέως στο γκρεμό. Προσπάθησε όλα αυτά που κάνεις με τον άγνωστο να τα κάνεις με τον άντρα σου και να δεις πως και εκείνος θα ανταποκριθεί και πως θα ξανα-αγαπηθείτε. Νομίζεις εκείνος δε θα έχει βαρεθεί?! θα σου άρεζε και εκείνος να έκανε τα ίδια με σένα?

  8. κοιτα μονο μην ειναι βαλτός απο τον αντρα σου και γελασει κι ο καθε πικραμενος! αυτο που τον εχεις ερωτευτει κιολας πραγματικα με ξεπερναει!

  9. Κ πως εισαι σιγουρη οτι αν εχεις μια παθιασμενη βραδια με τον τυπο θα περασεις καλα;;στελνεις φωτο γυμνες σε εναν αγνωστο στο fb…αν αυριο μεθαυριο το κανει κ η κορη σου τι θα γυρισεις κ θα της πεις αληθεια???βρισκεσαι σε εναν γαμο κ θες να ξεφυγεις..πολλες γυναικες εχουν παραλληλες σχεσεις εκτος γαμου κτλ οπως επισης κ οι αντρες..ομως μετα την απιστια αλλαζει το συναισθημα μας για τον αντρα μας τον αδικουμε ετσι κ αλλιως οποτε χανεται η ισορροπια κ μετα γινονται ολα λαθος

  10. Κατ αρχήν μην είμαστε ετοιμες να λιθοβολισουμε λες και εμείς είμαστε σωστές σε όλα!!!!5μηνων μωρό;;;οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!!!! Προφανώς εχεις ανάγκη να ξεφυγεις λιγάκι απ την καθημερινότητα.Οι ευθύνες με δύο μωρά είναι αρκετές.Ο άντρας σου σε βοηθάει;; Λείπει πολλές ώρες απ το σπίτι;; Έχεις παρέες;;κάποια φίλη να βγεις λίγο να ξεσκασεις;;Πολλές φορές η αδιαφορία απ το έτερον ήμισυ μας κάνει να θέλουμε να κάνουμε πράγματα για να του κεντρισουμε λίγο το ενδιαφέρον… ας κάνουμε σωστές επιλογές όχι απερισκεπτες.Συζητά μαζί του καλή μου,ποιος άλλωστε δεν έχει περάσει κρίση στη σχέση του;;; Όσο για τις φωτογραφίες μην στειλεις γυμνές…!!αν και κορίτσια δεν μίλησε για γυμνές,αλλά αισθησιακές!!!!αισθησιακή μπορεί να είναι κ μια φωτό που δείχνει δύο καλλιγραμμα πόδια με γοβες…λέω εγω!Εγώ πιστεύω ότι περνάς μια φάση…διαγράψει τον και κοιτά να βρεις ενδιαφέροντα που δεν κινδυνεύουν να διαλύσουν την οικογένεια σου….φιλικά!!

  11. Γλυκά μου κορίτσια… να σας ξαναγραψω ότι μου ζήτησε γυμνές φωτό αλλά ΔΕΝ του εστειλα!!!!δεν θα το έκανα ποτέ!!έγραψα ότι εστειλα αισθησιακές!!!!!Μια έδειχνε τα πόδια μου την ώρα που έκανα μπάνιο και μια που εκρυβα με σαπουναδες και με τα χέρια μου το στήθος…κοινώς δεν θα εδειχνα τίποτα γιατί φοβάμαι!!!Έχω δύο μωρά με μικρή διάφορα ηλικίας,με θέλουν δίπλα τους συνεχώς,βοήθεια δεν έχω,ούτε επίσης την δυνατότητα να τα αφήσω για να βγω μια βόλτα. Ο άντρας μου με αγαπάει το ξέρω και εγώ τον αγαπώ και ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν του αξίζει…ΑΛΛΑ…δεν με πολιορκεί πια!!Στην θέση μου έχει μπει το πορνό!!!!πολλές φορές έκανα ότι κοιμομουν και τον επιανα να βλέπει διάφορα στην τηλεόραση ή το κινητό και να περνάει μόνος του καλά!!και εγώ να κλαίω δίπλα του κρυφά!!!Φταιω που παραμελησα τον εαυτό μου,σίγουρα…!!Ίσως δεν αντεξα τις ευθύνες,την κατάσταση που μας οδηγησε να μείνουμε μαζί με τα πεθερικά μου !!πραγματικά αισθάνομαι να πνιγομαι!!! Απλά αυτός ο άγνωστος με έκανε να θέλω να αδυματισω,να φτιαχτω,να χαμογελαω ξανά!!!Με ταρακουνησατε!!!Ξέρω ότι δεν θα είχα το θαρρος-θρασος να βγω μαζί του…αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το ήθελα!!!Θα κοιτάξω την οικογένεια μου …όσο κ αν θέλω να τον δω…θα τον διαγραψω…και ας ποναω…ίσως ήθελα ένα χαστούκι να συνελθω!!

  12. Αγαπητη φιλη, θα ελεγα οτι σου λειπει η ζωη που δεν εζησες, γιατί με τα σύγχρονα δεδομενα ειναι δύσκολο να εχεις υπαρξει μονο με εναν αντρα κ στα 34 να μεγαλωνεις μονη κ αβοηθητη δυο παιδια. Ομως η ζωη σου δεν θα βελτιωθει με ενα τριτο προσωπο, παρα μονο προσωρινα. Ισως. Η ζωη σου θα βελτιωθει οταν εσυ θα αγαπησεις/δικαιολογησεις/φροντισεις τον εαυτο σου. Αν ο αντρας σου, δεν εχει δει αυτη σου την αναγκη κ αν κ εσυ δεν εχεις διεκδικησει το χώρο σου μεσα στο γαμο σου, ισως θα επρεπε να απευθυνθεις σε εναν ειδικό. Αυτος θα σε δραστηριοποιησει κ θα σε κανει να βρεις ολα αυτα που χρειαζεσαι για να ξανανοιωσεις οτι Υπαρχεις κι Εσυ. Απο την αλλη το τριτο προσωπο ειναι η πιο προφανης, η πιο ευκολη κ πιθανοτατα η χειρότερη λυση, για να φτασεις στο ζητουμενο το οποιο κ ειναι. Ποια εισαι, τι θελεις κ που πας. Υπάρχει η περίπτωση ο γαμος σου να μην έχει χαθει. Δωστου την ευκαιρια που του αξιζει. Δωσε στα παιδακια τη μανούλα τους στα καλυτερα της. Παντρεμενη η χωρισμενη, πρεπει να εισαι καλα. Βρες τη δυναμη να κοψεις τις επαφες με αυτον τον εγωστικο τυπο κ αποκτησε ξανα επαφη με τον εαυτο σου κ με τον αντρα σου. Ισως κ αυτος να δυστυχει ξερεις. Οι μαχες κερδιζονται μονο αν τις δωσουμε. Ξεκινα με λιγο περπατημα, ενα μασαζ, ενα κομμωτήριο. Μιλα με τις φιλες σου. Γραψε τις αναγκες σοθ σε ενα χαρτι. Αν δεν τα καταφερεις, υπαρχει παντα κ ο ειδικος. Με εκτιμηση.

  13. Κατσε στα αυγα σου γλυκια μου για να μην φας το κεφαλακι σου στο τελος.Οσοι ζητανε τα πολλα χανουν και τα λιγα.Και μακρια απο facebook και αηδιες,εχουν κλεισει τα καλυτερα τα σπιτια με αυτα τα μεσα.Ας μην προστεθει και το δικο σου σε αυτα.Εχεις και δυο παιδακια σκεψου τα και αυτα τι φταινε!Και αντι να στελνεις σεξι ποζες σε εναν αγνωστο,γιατι δεν τις στελνεις στον αντρα σου καλυτερα για να αναζωπυρωσετε την παλια σας φλογα?Πρεπει να τον ταρακουνησεις και εσυ λιγακι για να θυμηθει αυτα που σου ελεγε παλια.Για σκεψου το!

  14. Δεν σου λειπουν τα χαστουκια. Απο ο,τι διαβαζω εχεις φαει ηδη πολλα! Πεθερικα, λεχωνα κ αντρας με πορνο? Και αβοηθητη? Οχι κοριτσι μου. Η ψυχη σου ξερει τι περνας. Μιλα του . Πες του οτι ξερεις οτι κ αυτος δε ειναι καλα. Και πες του οτι πρεπει να απευθυνθεις εκεί που θα σου δωσουν τη δυναμη που χρειαζεσαι για να σωσεις τον εαυτο σου κ τον γαμο σου. Η ζωη κυλαει. Αυτα που για τους αλλους φαντάζουν μικρα προβληματα, για σενα ειναι μεγάλα. Ποιοι είμαστε εμεις να σε κρινουμε. Εγω θαυμαζω κ προσκυνω καθε νεα μανούλα γιατι ξερω τι περναει. Ομως για να ειμαστε καλα με τα παιδια μας, πρεπει να βοηθησουμε τον εαυτο μας. Αλλιως θα σκασεις απο τη στεναχωρια σου. Αρχιζε σιγα σιγα να αλλαζεις αυτα που σε πνιγούν. Μιλα στον αντρα σου.

  15. Διαβαζοντας σου την αρχη της ιστοριας σου ,μου θυμησε εμενα.Ο αντρας μου ειναι ο μοναδικος που εχω παει στη ζωη μου.Ειμαι 32 χρονων και εχουμε ενα μωρακι 8 μηνων.Ειμαστε μαζι 11 χρονια.Και θελω να σου πω πως οχι μονο δεν εχω ρουτινιασει μαζι του αλλα και ειμαι ερωτευμενη ακομα.κανουμε πολυ καλο σεξ δοκιμαζοντας αρκετα πραγματα στο κρεββατι μας.και οχι δεν καθομαι ολη μερα με τις πυτζαμες μου,οχι δεν ασχολουμε μονο με το τι θα μαγειρεψω αυριο ,οχι δεν ειμαι ολη μερα και καθε μερα απερηποιητη και αυτο γιατι θα χασω τον αντρα μου!θα παψει να μου λεει κομπλιμεντα,θα παψει να μου κανει παθιασμενο σεξ και ερωτα!κι εγω μετα θα τρεχω να βρω κανενα γκομενο να @@@@γιατι πολυ απλα θα τον εχω βαρεθει.Οτι καταλαβες καταλαβες…Δεν φταιει γλυκεια μου οντρας σου.πρωτα εκεινος ξενερωσε με την συμπεριφορα σου .και επειτα εσυ……….!Αρχισε να φτιαχνεσαι ,βρες το θαρρος και την θεληση να κανεις τετοια ερωτικα παιχνιδια με τον αντρα σου γιατι ειναι κριμα να δαιλυσεις την οικογενεια σου.

  16. Πολύ καλά τα έγραψε η Έρη. Δεν χρειάζεσαι χαστούκι, Dem. Νομίζω ότι αυτό που σου συνέβη με το φλερτ από άγνωστο ήταν ήδη ένα έμμεσο “χαστούκι” που σ’ έκανε να δεις πού είναι το πρόβλημα και να καταλάβεις και τις δικές σου ανάγκες. Παρά την παραδοσιακή πεποίθηση ότι εξαρτάται κυρίως από τη γυναίκα το πόσο σεξουαλική και όμορφη είναι, εγώ θα έλεγα ότι και ο άντρας πρέπει να έχει το μερίδιό του σ’ αυτό. Να λέει σε μια γυναίκα πόσο όμορφη είναι, ακόμα κι αν αυτή έχει μόλις γεννήσει και η κοιλιά της είναι λες κι είναι ακόμα έγκυος, να την κάνει να νιώθει προστατευμένη και να την περιποιείται όχι μόνο σεξουαλικά επειδή αυτή εκπέμπει κάτι ερωτικό, αλλά και στα δύσκολα, όταν εκείνη είναι κουρασμένη ή αρρωστούλα. Εκεί φαίνονται όλα. Γι’ αυτό και θα έλεγα στην Penelope παρακάτω ότι η γυναίκα δεν είναι αυτή που πρέπει να φοβάται μην τυχόν και χάσει το σεξ του άντρα της… Η γυναίκα ας περιποιείται τον εαυτό της για τον εαυτό της, αλλά σίγουρα και ο άντρας πρέπει να την ενθαρρύνει προς αυτή την κατεύθυνση. Όλα καλά Dem, σημασία έχει που συνειδητοποίησες τις ανάγκες σου και τον τρόπο που μπορείς να τις ικανοποιήσεις εντός του γάμου σου! Να είσαι καλά, εσύ και η οικογένειά σου.

  17. Έχω την αίσθηση ότι πονάς που θα διαγράψεις αυτόν τον άγνωστο, επειδή θα σου λείψει όλο αυτό που σου δίνει (γλυκόλογα, κολακείες, την ερωτική διέγερση που νοιώθεις κτλ) και όχι ο ίδιος σαν άντρας.Απο τα λεγόμενά σου συμπεραίνω ότι προτιμάς τον σύζυγό σου. Πολύ καλή ιδέα το ΄Και αντι να στελνεις σεξι ποζες σε εναν αγνωστο,γιατι δεν τις στελνεις στον αντρα σου καλυτερα για να αναζωπυρωσετε την παλια σας φλογα?΄ Ο τύπος λειτούργησε σαν εφαλτήριο για να κινήσεις ξανά την ζωή σου, οπότε μην έχεις τύψεις, ούτε να εγκλοβίζεσαι σ αυτήν την περιπετειούλα. Βλέποντας τον άντρα σου να ενθουσιάζεται με τα πορνό είναι σαν να αναρωτιώσουν εαν μετράς ακόμα σαν γυναίκα.Νομίζω; Οπότε αυτός ο ξένος σου έδωσε την απάντηση. Δεν θες φάπες. Τα πεθερικά μπορούν να κρατάνε τα παιδιά για να βγαίνεις για λίγο περπάτημα…μόνη ή με τον άντρα σου ή με κάποια φίλη;Θα μπορούσες να αναζητήσεις κάποια εργασία, έστω κ με μικρή αμοιβή; καλή επιτυχία και μην το βάζεις κάτω

  18. Νομίζω eira ότι με καλυψες απόλυτα!!!!όντως αυτός ο άνθρωπος με έκανε να θέλω να ξαναγινω η γυναίκα η όμορφη, η γυναίκα η θελκτική, αυτή που το παιδί μου δεν αναγνώριζε στις φωτογραφίες!!!!!!!! Δεν αφηνα ποτέ τον εαυτό μου!!! Χωρίς να το καταλαβω από τα τακούνια πέρασα στα αθλητικά και απ τα αθλητικά στις παντόφλες!!! Απ τα εφαρμοστά μπλουζάκια στα φουτερ κ από εκεί στις πυτζαμες!!!Αυτός ο άνθρωπος με έκανε να θέλω να βγω ,να βαφτω,να παψω να τρώω για παρηγοριά!!! Να θέλω να βρω την παλιά Dem!!!Ο άντρας μου ποτέ δεν μου είπε γιατί άφησες τον εαυτό σου,θελω το κορίτσι που γνώρισα πίσω…ίσως γιατί τον βόλευε να κάθομαι σπίτι…ίσως είχε συμβάλλει και αυτός σε όλο αυτό!!!Δεν του κακιωνω είναι πολύ καλός άνθρωπος …αλλά μου λείπει ένας καλός λόγος απ το στόμα του!!αυτό που έκανε ο αγνωστος!και να σας πω την αλήθεια;; Κοιτώντας τις φωτογραφίες του ξανά κ ξανά δεν τον βρίσκω γοητευτικό τελικά παρόλα αυτά στεναχωριεμαι που θα διεκοψω την επικοινωνία μαζί του…

  19. Dem μου επιτρεπεις? Μηπως τελικα εχει ξεφτισει η ελξη η δικη σου προς τον άντρα σου? Μηπως εχεις θυμωσει που σε αφησε να βαλτωνεις σε μια ζωη γεματη ζορια κ ευθυνες? Αυτη ειναι η ζωη μιας μη εργαζομενης μανουλας με δυο παιδια . Δυσκολη! Συχνα πνιγηρη. Για μενα, πριν παρεις αποφασεις σε σχεση με τον άντρα σου, βαλε ενα στοιχημα με τον εαυτο σου. Γινε η κουκλα που ησουν. Μέσά έξώ. ʼν μέτά άπό άύτό σύνέχίζέτέ νά μήν τά βρίσκέτέ έρώτίκά, άρχίσέ νά άνάθέώρέίς τή σχέσή σόύ. Γίνέ πρώτά δύνάτή, όμόρφή, σέξί, ένδίάφέρόύσά κάί πόλύπράγμών γίά σένά κ μέτά θά δέίς άν θά έχέί άντίκρύσμά. Ότάν γίνέίς άύτό τό κόρίτσί, τότέ πλέόν θά μπόρέίς νά πέίς άγάπώ/δέν άγάπώ κάπόίόν. Ή άγάπή έίνάί όμόρφή ότάν πέρνάμέ κάλά. ʼκόύγέσάί ήδή άφύπνίσμένή. Κάλή τύχή! Τό θέμά σόύ μάς άγγίξέ!

  20. Σας ευχαριστω πολύ για την βοήθεια ειδικα οσες με καταλαβαν κκαι δεν βιαστηκαν να με κρινουν …απελπισμένη είμαι… δεν είμαι πορνη!!! Γιατί από κάποια σχόλια αυτό κατάλαβα..Μου λείπει η επιβεβαίωση,η τριφεροτητα…αυτό μου το πρόσφερε ένας άγνωστος, χάραξε το χαμόγελο στα χείλη μου…την οικογένεια δεν την αλλαζω με τίποτα..!!Εξάλλου όπως ξαναειπα δεν έχω ούτε το θάρρος ούτε το θράσος να το έκανα πιο προσωπικό…ίσως και αυτή η απόσταση,αυτή η απρόσωπη επαφή ήταν η ασφάλεια που μου έδινε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς ,λίγες στιγμές που αισθανομουν γυναίκα!! Ερη… Ευχαριστω…

  21. Καλή μου Dem εύχομαι γρήγορα να καταφέρεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου κ εαν μπορεί να το κάνει κ ο άντρας σου αυτό. Γιατί εαν δεν έχουμε έναν καλό λόγο εμείς για εμάς, τότε τί περιμένουμε από τους άλλους; εύχομαι να είσαι πάντα καλά και χαμογελαστή κ sexy

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164