Site icon TLIFE

Ε.: “Γνώρισα έναν άντρα 52 ετών, χωρισμένο, με κόρη 24 ετών που ζει στο εξωτερικό”

Καλημέρα.
Εγώ θέλω να δηλώσω αυτό που μου συνέβη και όποιος καταλαβαίνει ας μου απαντήσει…

Γνώρισα σε μια παρέα έναν άντρα 52 ετών, ωραίο, πετυχημένο, χωρισμένο, με κόρη 24 ετών που ζει στο εξωτερικό και μου ζήτησε να βγούμε επίμονα. Βγήκα μαζί του και ξαναβγήκα για φαγητό, για μπάνιο, πάντοτε από δική του πρόκληση. Καθημερινό βραδινό τηλεφώνημα και οργάνωση τριημέρων…

Φρόντιζε για όλα αποκλειστικά εκείνος: που θα μείνουμε, ξενοδοχείο, εισητήρια και πάντοτε άψογος απέναντί μου, πραγματικός κύριος. Τι θέλω, πώς το θέλω, με φρόντιζε σαν βασίλισσα.

Το εκτιμούσα πολύ, αλλά δεν το πίεζα πολύ. Είχε το χώρο και το χρόνο του ο καθένας κι εγώ το χόμπυ μου, τους φίλους. Εγώ πολύ εκδηλωτική, αυτός πιο μαζεμένος στις εκδηλώσεις του λέγοντάς μου ότι έτσι είναι ο τύπος του, αλλά με διαβεβαίωνε συνεχώς ότι είναι μαζί μου γιατί με γουστάρει.

Όλα ωραία. Πήγαμε πάλι τριήμερα, σινεμά, να περνάει να με πάρει, να με φέρει… Γενικά άψογος σε όλα του.

Και πριν από λίγες μέρες μου λέει ότι η δουλειά του μετακομίζει στην Κύπρο και πρέπει να φύγει και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας λόγω της απόστασης. Κεραυνός, γιατί νόμιζα ότι όλα είναι τέλεια.

Του είπα ότι θέλω να συνεχίσουμε και ότι θέλω να είμαι μαζί του. Έμαθα όμως ότι όλο αυτό είναι μια μούφα και ότι δεν πάει Κύπρο. Μια φίλη του από γυναικεία αλληλεγγύη μου αποκάλυψε ότι με γούσταρε ως γυναίκα αλλά ήθελε να με χωρίσει από τη δεύτερη εβδομάδα, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει κι έτσι το συνέχιζε…

Έδειχνε να περνάει καλά. Μιλούσαμε, γελούσαμε, διασκεδάζαμε… Δεν είμαι τόσο χαζή να μην μπορώ να διακρίνω αν κάποιος βαριέται ή όχι. Δεν είχε αισθήματα για μένα, μόνο ενοχές. Αυτό είναι το σύνδρομο του κακού παιδιού;

Όταν του αποκάλυψα ότι το ξέρω, συνέχισε να λέει ψέματα. Τον έβρισα άγρια και μου είπε ότι φεύγει από την Ελλάδα, θα λείψει καιρό, θα αφοσιωθεί στη δουλειά του και μόνο, αλλά με εκτιμάει ως γυναίκα και μετά ότι δεν μου έταξε αγάπες και μεταξωτές κορδέλες και μου φέρθηκε με αξιοπρέπεια.

Όποιος κατάλαβε κάτι που εγώ δεν μπορώ -εκτός από το προφανές ότι είναι μ@#@κ@ς- ας μου πει. Θα χαρώ να μάθω.

Ε.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr