Site icon TLIFE

Ειρήνη: “Μου αρέσει, αλλά δεν αντέχω να είναι τόσο γαντζωμένος πάνω μου.”

Γεια σας κορίτσια!
Θα χρειαστώ κι εγώ τη γνώμη σας, γιατί είμαι λίγο μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να κάνω…

Τους τελευταίους δύο μήνες έχω αρχίσει να βγαίνω με κάποιον. Όλα καλά. Η συμπεριφορά του είναι άψογη απέναντί μου. Θα έλεγα υπερβολικά άψογη κι αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω πως να το πω, με κουράζει, νιώθω να με πνίγει.

Είμαστε μαζί πολύ λίγο καιρό για να δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει και κάνει. Μου τηλεφωνεί συνέχεια, μου στέλνει γλυκά μηνύματα -συνέχεια, θέλει να βρισκόμαστε καθημερινά. Ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται όμορφα. Οι φίλες μου συνέχεια μου λένε να μην γκρινιάζω γιατί όλες μας έναν τέτοιο σύντροφο ψάχνουμε. Εγώ όμως νιώθω να πνίγομαι. Σαν να μην έχει να κάνει τίποτε άλλο, παρά να ασχολείται μαζί μου.

Είναι καλό παιδί, αλλά νιώθω τέτοια πίεση που σκέφτομαι να του πω να χωρίσουμε. Από την άλλη, τις μέρες που δεν βρισκόμαστε γιατί έχω δουλειά, και παίρνω την απαραίτητη ανάσα και απόσταση, είμαι οκ, θέλω να τον δω.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου αρέσει, αλλά δεν αντέχω να είναι τόσο γαντζωμένος πάνω μου. Να συμπληρώσω εδώ ότι μόλις βγήκα από μια μακροχρόνια σχέση με κάποιον που δεν μου φερόταν και με τον καλύτερο τρόπο. Και θα φανταζόταν κανείς ότι θα την είχα ανάγκη μια τόσο δοτική συμπεριφορά, αλλά τελικά με πνίγει. Τι να κάνω; Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να το χειριστώ;

Ειρήνη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr