Site icon TLIFE

Ελίνα: “Ένα βράδυ που είχαμε βγει οι δυο μας μου αποκάλυψε ότι έχει κοπέλα”.

Καλησπέρα!

Ονομάζομαι Ελίνα και είμαι 24 ετών. Τον Γενάρη γνώρισα ένα αγόρι, που είναι φίλος του μεγαλύτερού μου αδερφού. Από τη πρώτη στιγμή είχαμε χημεία και τέλεια επικοινωνία. Μετά από λίγο καιρό με φίλησε και άρχισε να με διεκδικεί. Εγώ πολύ εύκολα υπέκυψα γιατί είμαι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του.

Οι εβδομάδες κυλούσαν υπέροχα και αυτός έδειχνε ευτυχισμένος. Ο αδερφός μου ακόμα δεν έχει μάθει κάτι. Ένα βράδυ που είχαμε βγει οι δυο μας μου αποκάλυψε ότι έχει κοπέλα η οποία μένει στην επαρχία και τον περιμένει να πάει εκεί για να συγκατοικήσουν. Εκείνος κανονικά θα έπρεπε να είχε πάει αλλά το καθυστερούσε για μένα. Όταν μου το είπε πάγωσα και φυσικά έβαλα τα κλάματα.

Για να μην τα πολυλογώ, εκείνος έφυγε πριν από μια βδομάδα με σκοπό να τη χωρίσει και να γυρίσει πίσω. Δεν μπορούσε να το κάνει μέσω τηλεφώνου γιατί είναι αρκετό καιρό μαζί και είναι άδικο για εκείνη να δώσει τέλος μέσω κινητού. Η αλήθεια είναι ότι με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο να δει τι κάνω και μου τονίζει πως σε λίγο καιρό θα έρθει να με βρει. Όπως λέει περιμένει τη κατάλληλη στιγμή για να δηλώσει το χωρισμό.

Τι να κάνω; Να περιμένω λίγο ακόμα ή απλά να διαγράψω το τηλέφωνό του και να μην ασχοληθώ ξανά;

Ευχαριστώ,
Ελίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr