Site icon TLIFE

Εύα: “Έχω ερωτευθεί έναν συνάδελφό μου και δεν ξέρω τι να κάνω.”

Γεια σας!
Θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας.

Τις τελευταίας μέρες έχω ερωτευθεί έναν συνάδελφό μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Δουλεύουμε αρκετό καιρό μαζί, στην ίδια εταιρία, σε διαφορετικό τμήμα όμως. Γενικά δεν έχουμε και πολλά πάρε δώσε.

Πριν λίγες μέρες όμως που χρειάστηκα κάτι από το τμήμα του, κάπως διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας και αυτό ήταν. Από τότε δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Ψάχνω συνέχεια δικαιολογίες να πηγαίνω στο γραφείο όπου κάθεται κι αυτός και γενικά έχω ξεμυαλιστεί.

Έχω χάσει λίγο την μπάλα και δεν ξέρω καθόλου πώς να το χειριστώ. Δεν ξέρω καν αν θέλω να ξεκινήσω μια σχέση στον εργασιακό μου χώρο. Τι θα γίνει αν τσακωθούμε; Πώς θα διατηρηθούν οι ισορροπίες; Και τι θα πούνε οι συνάδελφοι; Αυτά σκέφτομαι…

Έχω την εντύπωση ότι του αρέσω κι εκείνου, αλλά το μεγαλύτερό μου πρόβλημα είναι το αν είναι “σωστό” να ξεκινήσω μια σχέση με κάποιον που δουλεύουμε μαζί. Έχω πελαγώσει. Βοήθεια!

Να κάνω υπομονή μήπως και μου περάσει; Νομίζω όμως πως κάθε μέρα που περνάει είμαι και πιο ερωτευμένη μαζί του.

Εύα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr