Site icon TLIFE

Εύα: “Με ενοχλεί η σχέση που έχει αναπτύξει με την κολλητή μου…”

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας έναν προβληματισμό μου και θα ήθελα τις συμβουλές σας στον τρόπο που πρέπει να χειριστώ την κατάσταση.

Είμαι σε μια όμορφη σχέση πέντε χρόνια, χωρίς προβλήματα. Ευτυχισμένη θα μπορούσα να πω. Μένουμε μαζί εδώ και ένα χρόνο και ο σύντροφός μου δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα, ποτέ. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτό που με ενοχλεί τον τελευταίο καιρό όμως είναι η σχέση που έχει αναπτύξει με την κολλητή μου.

Είμαστε παιδικές φίλες, η φιλία μας έχει δοκιμαστεί, της έχω εμπιστοσύνη και χαίρομαι που τα πηγαίνει καλά με τον σύντροφό μου. Είναι φυσικό να έχει αναπτυχθεί μια φιλία μεταξύ τους αφού γνωρίζονται όσα χρόνια είμαστε ζευγάρι. Όμως, ρε κορίτσια, αυτή η οικειότητα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους έχει αρχίσει να με ενοχλεί.

Κάθε φορά που έρχεται σπίτι τον τελευταίο καιρό, οι πλάκες που κάνουν μεταξύ τους, τα αστειάκια, τα πειράγματα στο fb, μου δημιουργούν ένα σφίξιμο στο στομάχι. Ίσως είμαι υπερβολική. Με ενοχλεί όμως και δεν ξέρω καθόλου πώς να το χειριστώ.

Να μιλήσω στο σύντροφό μου ή στην κολλητή μου; Και τι να τους πω; Αφού είναι φυσικό μετά από τόσα χρόνια που γνωρίζονται να θεωρούνται πια φίλοι και να κάνουν και την πλάκα τους. Δεν ξέρω… Πείτε μου…

Εύα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr