Site icon TLIFE

Εύη: “Τι να κάνω; Είμαι πολύ ερωτευμένη, αλλά δεν αντέχω και όλο αυτό που ζω.”

Γεια σας!
Θέλω να σας πω κι εγώ την ιστορία μου για να ακούσω τις γνώμες σας…

Γνώρισα κάποιον πριν περίπου ένα χρόνο. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, περνούσαμε όμορφα και κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω έρωτα μαζί του. Αφού ολοκληρώσαμε, σχεδόν αμέσως, μου είπε ότι δεν είναι σε φάση να δεσμευτεί.

Δεν ήξερα πραγματικά πως να αντιδράσω. Και αποφάσισα να το παίξω άνετη. Η αλήθεια είναι ότι δεν χαθήκαμε και σιγά – σιγά οι συναντήσεις μας άρχισαν να αυξάνονται, να κοιμάμαι σπίτι του αρκετά συχνά, να γνωρίζω τους φίλους του και πρόσφατα και τους γονείς του.

Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και τώρα εξακολουθεί να μου λέει ότι δεν θέλει σχέση. Είναι η ατάκα που ακούω κάθε φορά που τσακωνόμαστε ή όταν τολμήσω να ζητήσω κάτι. Τα πάντα γίνονται όπως και όταν θέλει εκείνος. Διαφορετικά… “δεν έχουμε σχέση”.

Και ρωτώ; Πώς γίνεται να κοιμάμαι σπίτι του, να γνωρίζω τους γονείς του και να μην έχουμε σχέση; Γιατί κάθε φορά που βγαίνει με τους φίλους του και του ζητάω να πάω κι εγώ μαζί, αρνείται; Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όλο αυτό με πληγώνει και δεν μπορώ να αντιδράσω.

Δοκίμασα να αντιδράσω δυναμικά, του είπα να χωρίσουμε και δεν αντέδρασε καν. Εγώ ήμουν αυτή που του τηλεφώνησα και του ζήτησα να βρεθούμε ξανά γιατί δεν άντεχα μακριά του.

Τι να κάνω; Είμαι πολύ ερωτευμένη, αλλά δεν αντέχω και όλο αυτό που ζω. Να μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι η σχέση του, αλλά μόνο μέσα στο σπίτι του. Να μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι το κορίτσι του, αλλά όταν τολμήσω να ζητήσω κάτι να επανερχόμαστε στο “δεν θέλω σχέση”.

Τι μου προτείνετε; Κοντεύω να τρελαθώ με το κρύο-ζέστη που ζω.

Εύη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr