Site icon TLIFE

Φαίδρα: “Σκέφτομαι ότι αν τα ξαναβρούμε, θα καταλήξουμε πάλι στα ίδια…”

Καλησπέρα κορίτσια!

Με τον Π. είχα σχέση 6 χρόνια. Ήμασταν μαζί από τότε που πέρασα στη σχολή. Τον γνώρισα μέσω ενός κοινού μας φίλου. Αυτός έμενε σε μια πόλη έξω από την Αθήνα και εγώ εδώ (Αθήνα).

Η απόσταση ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, μας δυσκόλευε πολλές φορές αλλά βρίσκαμε πάντα τρόπο για να μη μας φθείρει. Τα σαββατοκύριακα κατέβαινα εγώ και έμενα στο σπίτι του και φυσικά όποτε μπορούσε ανέβαινε και αυτός.

Να σας πω εξ’ αρχής ότι δεν τίθεται θέμα απιστίας γιατί ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και συνεχώς στα τηλέφωνα! Μάλιστα αυτός ήθελε πολύ να βρει δουλειά στην Αθήνα για να μετακομίσει επιτέλους και να μείνουμε μαζί. Και εγώ το ονειρευόμουν αυτό!

Ακόμα κι όταν πήγε φαντάρος, όλα ήταν ίδια. Βέβαια εμένα με στεναχωρούσε αυτή η απόσταση. Έλεγα πότε επιτέλους θα είμαστε μαζί; Είχε αρχίσει να με κουράζει αυτή η κατάσταση αλλά έδειχνα υπομονή γιατί τον αγαπούσα και σαφώς δεν ήταν δική του ευθύνη.

Για να μην σας τα πολυλογώ, ήρθε η μέρα που μου ανακοινώνει ότι βρήκε δουλειά εδώ και ότι θα έρθει να μείνει μόνιμα. Εγώ πετάω από τη χαρά μου. Βρίσκει και σπίτι κοντά στην περιοχή μου για να είναι πιο άνετα η μετακίνησή μου.

Τις περισσότερες μέρες έμενα στο σπίτι του. Οι καυγάδες και οι παρεξηγήσεις όμως άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνές. Δεν ήταν έτσι όπως το είχα φανταστεί. Εγώ νόμιζα πως εάν έρθει επιτέλους εδώ, θα είμαστε καλύτερα. Όλα θα είναι τέλεια μα έλα που δεν… Τον ένιωθα όλο και πιο αδιάφορο, πιο απόμακρο.

Μια μέρα του είπα ακριβώς όλα αυτά που αισθανόμουν και σκεφτόμουν. Ότι είναι στον κόσμο του, ότι έχει αλλάξει, ότι εγώ νιώθω εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι και ότι δεν κάνει τίποτα απολύτως για να λύσει το πρόβλημά μας. Αυτός μου απάντησε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και ότι όλα είναι ίδια.

Τέλος πάντων, μετά από αυτά γίνεται ένας χοντρός τσακωμός, μαζεύω τα πράγματα μου και φεύγω. Αυτός δεν έκανε καμία προσπάθεια για να με προσεγγίσει, να με ρωτήσει τι τρέχει. Κάναμε ένα μήνα να μιλήσουμε!

Ώσπου μια μέρα του στέλνω εγώ ”τι κάνεις;” Μου απάντησε και βρεθήκαμε. Κάναμε σεξ αλλά δεν συζητήσαμε ποτέ για τίποτα. Και έτσι έμεινε. Βρισκόμαστε που και που, κάνουμε σεξ, λέμε λίγο τα νέα μας και το θέμα μας έχει μείνει εκεί. Άλυτο…

Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μπορώ να του ζητήσω να μιλήσουμε γιατί νιώθω μπερδεμένη. Το σίγουρο είναι ότι τον αγαπάω αλλά σκέφτομαι ότι αν τα ξαναβρούμε, θα καταλήξουμε πάλι στα ίδια.

Τι να κάνω; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

Φαίδρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr