Site icon TLIFE

Η φίλη Κατερίνα δεν καταλαβαίνει. Μήπως να τη βοηθήσουμε;

Fotolia

Είμαι 18 χρόνων και πριν ένα χρόνο μου άρεσε ένας φίλος του αδερφού μου!
Μιλούσαμε με μηνύματα και κάποια στιγμή του αποκάλυψα ότι μου αρέσει. Αυτός υποστήριζε ότι θα θυμώσει ο αδερφός μου αν γίνει κάτι με εμάς. Εγώ του έλεγα ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αλλά αυτός δεν άλλαζε γνώμη.

Εγώ για περίπου τρεις μήνες ούτε του μίλησα ούτε μου μίλησε. Αλλά μια μέρα έβγαινα από ένα μαγαζί που ήμασταν για ποτό κι αυτός έμπαινε και χαιρετηθήκαμε. Μου είπε: “Που πας; Φεύγεις;”.
Απάντησα: “Όχι, μάλλον θα ξανάρθω”….

“Άντε, σε περιμένω” μου είπε, αλλά δεν πήγα. Μετά από λίγες μέρες του έστειλα μήνυμα και είπαμε τα νέα μας.

Πριν λίγο καιρό, όταν συναντήθηκαμε σε βραδινή έξοδο, μου μίλησε, με χάιδεψε στο μάγουλο και ήταν κι ο αδερφός μου εκεί. Τότε δεν φοβόταν να μην θυμώσει ο αδερφός μου;

Πρόσφατα, επίσης, πάλι σε βραδινή έξοδο χόρευα με ένα φίλο του αδερφού μου, αλλά και δικό του κι αυτός μόλις με είδε πήρε το μπουφάν του κι έφυγε. Και πήγε στο διπλανό μαγαζί να συνεχίσει…

Χθες που είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του στο Facebook, πάτησα like και σχολίασα να τη βάλει προφίλ… αυτός μόλις μπήκε πάτησε like στο σχόλιό μου και την έβαλε προφίλ!!!

Το βράδυ ήμασταν στο ίδιο μαγαζί και σε διπλανά τραπέζια. Έτσι όπως καθόμασταν μας χώριζε μια καρέκλα. Με κοιτούσε. Τον χαιρέτησα, αυτός χαμογέλασε κι άρχισε να μου τραγουδάει το τραγούδι που έπαιζε εκείνη την ώρα. Ήταν το “Αποκλείεται” του Βέρτη. Ήταν πάλι μπροστά ο αδερφός μου!

Πραγματικά, η συμπεριφορά του με έχει μπερδέψει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει…

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr