Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Έμαθα ότι μόλις χώρισε από μια μεγάλη σχέση που είχε…”

Καλησπέρα σας!
Θέλω τη γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω…

Γνώρισα κάποιον από κοινούς φίλους. Αμέσως υπήρξε μια έλξη μεταξύ μας και κάθε φορά που βρισκόμαστε έξω, υπάρχει έντονο φλερτ από την πλευρά του. Έχουμε μια επικοινωνία μεταξύ μας με μηνύματα, μου έχει ζητήσει να βγούμε, αλλά το απέφυγα λέγοντας ότι έχω πολλή δουλειά.

Τον θέλω, μου αρέσει πολύ και είναι πολύ γλυκός κι ευγενικός άνθρωπος. Το θέμα μου είναι ότι από τους κοινούς μας φίλους έμαθα ότι μόλις χώρισε από μια μεγάλη σχέση που είχε. Η ιστορία τελείωσε μόλις πριν τρεις μήνες και αυτό με προβληματίζει.

Γίνεται τόσο γρήγορα να θέλεις ή να μπορείς να μπεις σε άλλη σχέση; Από όσο ξέρω, ήταν πολύ ερωτευμένος με το κορίτσι που είχε σχέση. Μήπως με θέλει απλά για να ξεχαστεί; Να με χρησιμοποιήσει για να ξεπεράσει την πρώην του; Με βρίσκετε παράλογη που τα σκέφτομαι όλα αυτά; Δεν θέλω να μπω σε μια ιστορία που οι πιθανότητες να πληγωθώ είναι πολλές. Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Κατερίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr