Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα: “Θέλω να φύγω και δεν μπορώ να βρω τη δύναμη…”

Γεια σας!
Είμαι η Κωνσταντίνα και είμαι 23 χρόνων. Θα ήθελα τη βοήθειά σας κι εγώ…

Εδώ και τρία χρόνια είμαι σε μια σχέση με πολλά προβλήματα. Τσακωνόμαστε συνέχεια. Το πρόβλημα όπως εκείνος λέει είναι η παράλογη ζήλια μου. Εγώ όμως δεν πιστεύω ότι είμαι παράλογη, αλλά ότι μου δίνει αφορμές. Εκείνος τις ονομάζει “φίλες” του. Εγώ φλερτ.

Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να φύγω και δεν μπορώ να βρω τη δύναμη. Έχουμε χωρίσει αρκετές φορές και πάντα εγώ είμαι αυτή που κάνω το πρώτο βήμα επανασύνδεσης. Δεν μπορώ. Δεν αντέχω μακριά του και ξαναγυρίζω. Ενώ πάντα εγώ είμαι αυτή που φεύγω.

Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Δεν περνάω καλά, αλλά είμαι κολλημένη με αυτήν την ιστορία. Κάθε φορά που γίνεται κάτι και φεύγω είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω και θα κρατηθώ, αλλά μόλις περνάνε λίγες μέρες αρχίζει και μου λείπει, νιώθω χάλια και επιστρέφω.

Δεν ξέρω τι να κάνω… Δεν είμαι ευτυχισμένη, αλλά δεν μπορώ να βρω τη δύναμη να φύγω οριστικά. Προσπάθησα να φλερτάρω με άλλους μήπως και έτσι καταφέρω να απεμπλακώ, αλλά δεν λειτούργησε.

Πείτε μου σας παρακαλώ, τι με συμβουλεύετε; Πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία, μου κάνει κακό. Πώς θα βρω τη δύναμη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κωνσταντίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr