Site icon TLIFE

Λία: “Τότε ήρθε και το πρώτο χαστούκι, το δεύτερο, το τρίτο…”

Κορίτσια καλησπέρα!
Θα ήθελα κι εγώ να σας γράψω τη δική μου ιστορία…

Τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου έχω μια σχέση. Εγώ 20 κι αυτός 25.

Η σχέση μας είχε αρκετά προβλήματα περίπου στον ενάμιση χρόνο και σας ομολογώ πως το φταίξιμο ήταν όλο δικό μου.

Είχαμε άγριους τσακωμούς με φωνές και χίλια δυο άλλα… Τότε ήρθε και το πρώτο χαστούκι, το δεύτερο, το τρίτο… Ό,τι δίκιο είχε μέχρι τότε το έχασε με την πράξη του αυτή.

Χωρίσαμε, όμως μετά από έναν χρόνο ήμασταν μαζί. Όλα ήταν μια χαρά, όπως στην αρχή της σχέσης μας. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν για ακόμη μια φορά όταν εγώ έφυγα για σπουδές μακριά από την πόλη μας. Δεν μου μιλούσε ενώ αναζήτησε “παρηγοριά” στην πρώην κοπέλα του.

Για να μην τα πολυλογώ, μέχρι πριν λίγο καιρό ήμασταν μαζί. Όμως η συμπεριφορά του δεν ήταν καθόλου σωστή. Μιλούσε άσχημα, με υποτιμούσε, μου έλεγε πως αυτή τη συμπεριφορά αξίζω κι ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα… (πριν κάποια χρόνια χώρισαν οι γονείς μου και ο ίδιος πιστεύει πως μου έχουν μείνει προβλήματα από εκείνη την περίοδο).

Σήμερα, μου είπε ότι του λείπω και ότι θέλει να πάω να τον βρω. Μέσα μου θέλω να είμαι μαζί του (η δύναμη της συνήθειας βλέπετε!), αλλά η λογική μου λέει να πάω παρακάτω και να νοιαστώ λίγο για τον εαυτό μου.

Εσείς τι λέτε; Ποια είναι η γνώμη σας για όσα σας ανέφερα;

Λία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr