Site icon TLIFE

Λίλιαν: “Το θέμα είναι τι κάνω από δω και πέρα. Το σταματάω τώρα που είναι νωρίς;”

Καλησπέρα,
θα ήθελα να σας πω κι εγώ αυτό που με προβληματίζει.

Όταν ήμουν στο σχολείο (τώρα είμαι 26), έκανα πολύ παρέα με κάποια παιδιά και ιδιαίτερα με τον Κ. Δεν ήμασταν ποτέ αυτό που λένε κολλητοί, αλλά κάναμε πολύ παρέα και γενικά περνούσαμε καλά μαζί. Μόλις μπήκαμε σε σχολές, αλλάξαμε πόλεις, κύκλους κλπ και ψιλοχαθήκαμε. Μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα που βρεθήκαμε τυχαία με τον Κ. Και ήταν σαν να μην είχε περάσει μια μέρα. Αρχίσαμε να ξαναβγαίνουμε (στην Αθήνα όλοι πια) και γενικά περνάμε πολύ καλά, είτε όλοι μαζί είτε οι δυο μας. Στο ενδιάμεσο εγώ έλειψα για τρεις μήνες στο εξωτερικό και μιλάγαμε πάρα πολύ.

Όταν γύρισα λοιπόν, πάλι όλα καλά. Μέχρι που ένα βράδυ κάπως είχαμε ξεμείνει με τον Κ. και πήγε να με φιλήσει. Εκείνη τη στιγμή το σταμάτησα, του είπα ότι γενικά για μένα είναι πιο σημαντική η τωρινή μας σχέση παρά να γίνει κάτι άλλο, το δέχτηκε και συνέχισαν τα πράγματα ως έχουν. Το κακό είναι ότι μάλλον μπήκαν ιδέες και στους δυο μας, με αποτέλεσμα δέκα μέρες μετά, ένα βράδυ που είχαμε πιει λίγο και γυρνούσαμε, να το προκαλέσω εγώ και να προχωρήσουμε. Μετά το συζητήσαμε και είπαμε ότι ok και οι δυο έχουμε βγει πρόσφατα από σχέσεις, δεν θέλουμε να μπλεχτούμε και να αλλάξει κάτι στη τωρινή μας κατάσταση.

Από τότε έχουμε κοιμηθεί μαζί άλλες δύο φορές και όντως στο μεταξύ μας δεν έχει αλλάξει τίποτα. Από την κοινή παρέα δεν ξέρει κανείς κάτι και συμπεριφερόμαστε φυσιολογικά. Το θέμα είναι ότι όντως αυτός ο άνθρωπος είναι σημαντικός και ταιριάζουμε και σαφώς προτιμώ τη φιλική μας σχέση περισσότερο από το να ρισκάρω το οτιδήποτε με μια ερωτική.

Το θέμα είναι τι κάνω από δω και πέρα. Το σταματάω τώρα που είναι νωρίς; Θεωρώ απίθανο να αλλάξουν τα συναισθήματα για κάποιον από τους δυο μας ή να υπάρξει πρόβλημα αν ο ένας από τους δυο προχωρήσει, αλλά και πάλι είναι όντως εφικτό κάτι τέτοιο; Έχει περάσει κάποια άλλη κάτι αντίστοιχο, που στην πορεία να μπόρεσε να κρατηθεί η φιλία;

Λίλιαν

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr