Site icon TLIFE

Μαρία: “ Από τη μία σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος φεύγει και γυρίζει όποτε του γουστάρει…”

Γεια σας!
Θέλω τη γνώμη σας για μια ιστορία που κρατάει χρόνια στη ζωή μου. Θα πάρω τα πράγματα από την αρχή…

Πριν αρκετά χρόνια γνωρίστηκα με κάποιον. Η ιστορία μας κράτησε πολύ λίγο. Κάποιους μήνες. Και μετά εκείνος με χώρισε και στο καπάκι έκανε μακροχρόνια σχέση με κάποια άλλη. Μου άρεσε πολύ, μου κόστισε αυτή η απόρριψη, αλλά το ξεπέρασα.

Δύο χρόνια αργότερα, και αφού είχε χωρίσει, μου τηλεφώνησε. Έτυχε να είμαι μόνη μου κι εγώ σε εκείνη τη φάση, οπότε βρεθήκαμε ξανά και αυτή τη φορά κάναμε σχέση για τρία χρόνια. Δύσκολη σχέση. Αρκετά ανασφαλής, ζήλευε, ανταγωνιστικός αλλά ήμουν ερωτευμένη πολύ μαζί του, οπότε του συγχωρούσα τα πάντα. Είχαμε πολλούς καυγάδες και πολλά on off, μέχρι που χωρίσαμε οριστικά.

Εκείνος πολύ γρήγορα έκανε άλλη σχέση και προχώρησε τη ζωή του. Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να τον ξεπεράσω. Τα κατάφερα όμως με τη βοήθεια των φίλων, και κάποιου ειδικού (στις πολύ δύσκολες στιγμές).

Πριν λίγες μέρες όμως με ξαναπήρε τηλέφωνο. Και μόνο που είδα το όνομά του στην οθόνη έπαθα πανικό. Δεν το σήκωσα, αλλά ένιωσα σαν να γύρισαν όλα πίσω στο μυαλό μου. Σαν να έκανα βήματα προς τα πίσω. Με ξαναπήρε και αυτή τη φορά το σήκωσα. Μου είπε ότι χώρισε και αφού μιλήσαμε λίγο που είπε να βρεθούμε. Του είπα ότι θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ.

Τι να σκεφτώ; Έχω διακτινιστεί στο παρελθόν. Σαν να μην έχει περάσει μια μέρα. Οι φίλοι μου μου υπενθυμίζουν πόσο με ταλαιπώρησε όλη αυτή η ιστορία, ανησυχούν, έχουν εκνευριστεί μαζί μου, αλλά νιώθω ότι με παρασύρει το συναίσθημα. Πίστευα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και όταν οι ελπίδες μου διαψεύστηκαν ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Και τώρα, που πίστευα ότι τον ξεπέρασα, το μυαλό μου, η καρδιά μου, μου δείχνουν πως όχι τελικά.

Τι να κάνω; Από τη μία σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος φεύγει και γυρίζει όποτε του γουστάρει κι εγώ είμαι εδώ, από την άλλη δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συγκρατήσω το συναίσθημά μου.

Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr