Μαρία: “Μετά από μια βδομάδα με πήρε τηλέφωνο να πάω για δοκιμαστικό.”

Γεια σας και από μένα…
Είμαι 33 ετών, εδώ και καιρό ψάχνω για δουλειά!!

Το θέμα ποιο είναι; Πριν από λίγο καιρό πήγα σε μια δουλειά σε κυλικείο σε σχολείο. Αυτός που το είχε, πολύ συμπαθητικός και μπορώ να πω μου άρεσε και μένα. Και είναι κοντά στην ηλικία μου.

Έδειξε και αυτός να με συμπάθησε. Έτσι κι έγινε. Μετά από μια βδομάδα με πήρε τηλέφωνο να πάω για δοκιμαστικό, εγώ και άλλες τρεις κοπέλες ανάμεσα στις 500 περίπου που πήραν τηλέφωνο.

Μπορώ να πω ότι μου την έπεφτε κιόλας. Μου ζήτησε αμέσως fb και είπε ότι θα με ειδοποιήσει αν με πάρουν. Τελικά δεν με πήραν γιατί την επιλογή την έκανε ο διευθυντής και αυτός στεναχωρήθηκε πολύ και μου είπε ότι κάποια στιγμή θα με ξαναπάρει τηλέφωνο για δουλειά.

Επίσης, μου είπε να πηγαίνω για καφέ στο σχολείο, αλλά εγώ διστάζω λίγο. Και αυτός δεν με ξαναπήρε, γιατί πιστεύω διστάζει κι αυτός. Τι με συμβουλεύετε να κάνω για να τον ξανασυναντήσω;

Επίσης, είναι χωρισμένος με δύο παιδιά. Αυτό δεν μου άρεσε λίγο, αλλά μου αρέσει αρκετά!!

Συγγνώμη αν σας κούρασα!!
Σας ευχαριστώ πολύ,
Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Kala, ti einai to sxoleio gia na pigaineis gia kafe? kafeteria? Ego apo auto katalava se ti katastasi einai ta simerina sxoleia. Alla kai posi einai i anergeia stin Ellada pou pane 500 atoma gia na serviroun tyropites… Telika douleia vrikes?

  2. Cheron, η ανεργία στην Ελλάδα είναι τόση που αρκετοί άνθρωποι είναι έτοιμοι να χάσουν και την αξιοπρέπειά τους και ν’ αφεθούν στις (τσιγκούνικες) ορέξεις του έκαστου που θα τους προσφέρει εξευτελιστικό μισθό και συνθήκες και λένε κι “ευχαριστώ” που έχουν δουλειά/δουλεία. Από την άλλη, όντως τα 500 άτομα μού φαίνεται τραβηγμένος αριθμός για σερβίρισμα τυρόπιτας. Ούτε τα γραφεία πολυεθνικών δεν έχουν τόσες αιτήσεις σ’ ένα μήνα. Τέλος πάντων, στο θέμα μας τώρα, Μαρία, ισως θα μπορούσες να πας να τον δεις έστω μια φορά. Αλλά αν δεν δεις μετά από αυτό καμία σαφή κίνηση από μεριάς του που θα δηλώνει επιθυμία να σε γνωρίσει καλύτερα (π.χ. πρόσκληση να πάτε για καφέ ή φαγητό εκτός του εργασιακού του χώρου), τότε μην το θεωρήσεις κάτι ελπιδοφόρο. Ένας άνδρας που ενδιαφέρεται, θα σε φλερτάρει διακριτικά μεν, αλλά θα κάνει αποφασιστικές κινήσεις αν δει πράσινο φως από σένα. Το δικό σου πράσινο φως είναι να τον επισκεφτείς για καφέ στο κυλικείο.

  3. Διαφωνώ στο να πας για καφέ στο σχολείο. Είναι σχολείο και όχι καφετέρια. Συμφωνώ όμως στο να τον συναντήσεις αφού σου αρέσει. Επομένως πες του να συναντηθείτε σε κάποιο άλλο μέρος.

  4. Τι λες βρε Βίκη να συναντηθούν σε άλλο μέρος; Εδώ λέμε η κοπέλα ψάχνει για δουλειά, δεν έχει λεφτά και χρόνο να χαραμίζει για καφέδες με άγνωστους άντρες. Και σιγά μην την κεράσει ο φτωχομπινές που διατηρεί κυλικείο με άλλους δύο ενώ εν τω μεταξύ σίγουρα πληρώνει διατροφή για τα δύο παιδιά του. Θα τον γυρίσεις ανάποδα και δεν θα πέσει μία αλλά την έπεσε σε κοπέλα από το δοκιμαστικό κιόλας. Την κάλεσε και για καφέ στο κυλικείο. Αν ήθελε να προτείνει κάτι ξεκάθαρα, ας της πρότεινε ραντεβού, ντόμπρα και ανδρείκια και όχι φέισμπουκ και -έλα τυχαία από δω στο σχολείο για καφέ να με δεις. ʼσε ρε Μαράκι πού έπεσες… Συνέχισε να ψάχνεις για δουλειά να φτιάξεις πρώτα απ’ όλα τη δική σου πορεία και όλο και κάτι καλύτερο θα σου τύχει στα αισθηματικά Είσαι πολύ μικρή για να συνδέσεις την καθημερινότητά σου με κάποιον που έχει τον πονοκέφαλο από πρώην γάμους και παιδιά στη μέση… και ούτε μία στην τσέπη! 😉

  5. Μακριά !!!!!!! Τί να τον κάνεις αυτόν ? Στο τέλος θα σε βάζει να κάνεις καφέδες στο κυλικείο αντί γι’ αυτόν, εννοείται χωρίς να πληρώνεσαι.

  6. Ωραία σχολεία έχουμε!!! Διστάζεις γλυκιά μου γιατι καταλαβαίνεις και εσύ οτι δεν στέκει να σε καλεί κάποιος στο σχολείο για…καφέ! Απο ευγένεια στο λέει επειδή σε βλέπει άβγαλτη και απονήρευτη. Κοίτα να βρείς δουλειά και άσε τον καντινιέρη.

  7. σωστα τα λεει η Αιγόκερως για ντομπρα και αντρίκια συμπεριφορα, αντι για f/b και βλακειες.

  8. Δεν θα σχολιασω τ fb κτλ γιατι πραγματικα ελεος δεν ειστε15χρονων…θα πω μονο στους φιλους παρακάτω…μην σας κν εντύπωση ο αριθμος…προσφατα επιασα εργασια 4ωρη..για την θεση μεσα σε 2 ημέρες υπήρχαν250 αιτήσεις..ακομη κ απο διπλανές πόλεις…που πραγματικα τα 250ε πιυ παιρνω δεν ξερω αν τους φτάνουν για μεταφορικά…καλη επιτυχια στην ανεύρεση εργασιας…

  9. Εμένα προσωπικά πιο πολύ με απασχόλησε το θέμα για το αν βρήκες δουλειά παρά για το τι θα κάνεις με αυτόν. Τέλος πάντων όμως, το ότι είναι χωρισμένος και έχει παιδιά για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Βέβαια δεν ξέρω και εσύ τι χαρακτήρας είσαι. Παρόλα αυτά είσαι σε μια ηλικία που δεν έχεις χρόνο για χάσιμο δεν ξέρω βέβαια και τι θες εσύ από τη ζωή σου. Είσαι 33 χρονών άλλες στις ηλικία σου έχουν κάνει ήδη την οικογένεια τους εσύ όμως καλύτερα που δεν την έκανες γιατί δεν εργάζεσαι. Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις να στρώσεις πρώτα την ζωή σου και να τακτοποιηθείς επαγγελματικά και μετά μπορείς να ψάξεις για έναν σωστό άντρα για να κάνεις και εσύ τη ζωή σου και την οικογένεια σου (αν βέβαια αυτός σκοπεύει να ξανά κάνει οικογένεια) αν δεν σε ενδιαφέρει το κομμάτι του γάμου τότε τι να σου πω βρες καμιά δουλειά και παίζε με τον έναν και τον άλλον που σε φλερτάρει. Όσο για αυτόν; εγώ πιστεύω ότι όταν ένας άντρας θέλει πραγματικά τότε διεκδικεί. Good luck!

  10. Φιλεναδα, ακου την συμβουλη της αιγοκερου. Εχει εμπειρια σε σουγκαρ νταντις. Αφου σου το λεει η κοπελια… Ντομπρες και ανδρεικιες προτασεις μονο να δεχεσαι “παμε για καφε στο κεφαλαρι και μετα στα 4 χωρις πολλα πολλα”. Μονο την δικαιολογια “για ποια με περασες;” ξεχασε να σου πει αν το δωρακι ειναι κατω απο 200Ευρω.

  11. Εσύ που μου έπεσες να με φας με έναν τόσο χαριτωμένο passive-aggressive τρόπο… Λυπάμαι, αλλά η γράφουσα Μαρία είναι 33 ετών και απ’ ότι καταλαβαίνω, δεν ψάχνει απλώς για έναν νοστιμούλη με ωραίο πισινό, αλλά για άντρα με οικονομική ασφάλεια και μέλλον μαζί του. Γνώμη μου είναι, λοιπόν, ότι πέραν του ότι ο συγκεκριμένος δεν τήρησε στοιχειώδεις αβρότητες που θα άρμοζε σε τζέντλεμαν της ηλικίας του που σέβεται τον εαυτό του, δεν έχει και κάτι να προσφέρει στη Μαρία μας. Γάμο και οικογένεια;;; Been there, done that. Ρομαντισμούς; Ούτε καν αυτό! Με πρόσκληση για καφέ σε κυλικείο σχολείου για πρώτη γνωριμία χλωμό το βλέπω. Κάποια οικονομική ασφάλεια; Χα-χα. Αν είναι έτσι, καλύτερα να μείνει μόνη η Μαρία και να βασίζεται όσο μπορεί στις δικές της δυνάμεις παρά να μπει σε μια κατάσταση που κοιμάται με κάποιον με τον οποίον θεωρητικά έχει σχέση, αλλά μέλλον και υποστήριξη μηδέν.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164