Site icon TLIFE

Μαρία: “Μετά από μια βδομάδα με πήρε τηλέφωνο να πάω για δοκιμαστικό.”

Γεια σας και από μένα…
Είμαι 33 ετών, εδώ και καιρό ψάχνω για δουλειά!!

Το θέμα ποιο είναι; Πριν από λίγο καιρό πήγα σε μια δουλειά σε κυλικείο σε σχολείο. Αυτός που το είχε, πολύ συμπαθητικός και μπορώ να πω μου άρεσε και μένα. Και είναι κοντά στην ηλικία μου.

Έδειξε και αυτός να με συμπάθησε. Έτσι κι έγινε. Μετά από μια βδομάδα με πήρε τηλέφωνο να πάω για δοκιμαστικό, εγώ και άλλες τρεις κοπέλες ανάμεσα στις 500 περίπου που πήραν τηλέφωνο.

Μπορώ να πω ότι μου την έπεφτε κιόλας. Μου ζήτησε αμέσως fb και είπε ότι θα με ειδοποιήσει αν με πάρουν. Τελικά δεν με πήραν γιατί την επιλογή την έκανε ο διευθυντής και αυτός στεναχωρήθηκε πολύ και μου είπε ότι κάποια στιγμή θα με ξαναπάρει τηλέφωνο για δουλειά.

Επίσης, μου είπε να πηγαίνω για καφέ στο σχολείο, αλλά εγώ διστάζω λίγο. Και αυτός δεν με ξαναπήρε, γιατί πιστεύω διστάζει κι αυτός. Τι με συμβουλεύετε να κάνω για να τον ξανασυναντήσω;

Επίσης, είναι χωρισμένος με δύο παιδιά. Αυτό δεν μου άρεσε λίγο, αλλά μου αρέσει αρκετά!!

Συγγνώμη αν σας κούρασα!!
Σας ευχαριστώ πολύ,
Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr