Site icon TLIFE

Μαρίνα: “Μου λέει ότι δεν το δέχεται και ότι έχει επισκεφθεί και ψυχολόγο για να το αντιμετωπίσει.”

Με λένε Μαρίνα, είμαι 24 και τα τελευταία δύο χρόνια είμαι με τον Ν. που είναι 14 χρόνια μεγαλύτερός μου.

Είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ! Αποφασίσαμε να το επισημοποιήσουμε και να προχωρήσουμε σε γάμο. Περνάμε τέλεια μαζί, είμαστε ευτυχισμένοι, σεβόμαστε και εκτιμάμε ο ένας τον άλλον. Είναι κάτι το τόσο ξεχωριστό!

Αυτή τη χαρά μου αποφάσισα να τη μοιραστώ με τη μητέρα μου που δεν ήξερε τίποτα μιας και δεν μένουμε μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν της είπα ότι είμαστε μαζί εξαγριώθηκε και δεν θέλει να ακούσει τίποτα μιας και ο Ν. δουλεύει μαζί με τον πατέρα μου και γνωριζόμαστε οικογενειακώς.

Δεν θέλει να καταλάβει πόσο ευτυχισμένη είμαι! Μου λέει ότι δεν το δέχεται και ότι έχει επισκεφθεί και ψυχολόγο για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει. Ο πατέρας μου δεν το ξέρει ακόμα ότι είμαι μαζί με τον Ν., σκοπεύουμε να του το πούμε λίγο αργότερα.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Πώς να το αντιμετωπίσω; Δεν προτίθεμαι να χωρίσω ούτε και να την ακούσω απλώς θέλω μια ήρεμη ζωή χωρίς κόντρες. Θέλω το φυσιολογικό… να χαρεί μαζί μου… να χαρεί που μετά από αποτυχημένες σχέσεις είμαι πολύ καλά στη ζωή μου και ευτυχισμένη…

Παρέλειψα να σας πω ότι ο Ν. είναι χωρισμένος (εδώ και 4 χρόνια -υπήρχε άλλο πρόσωπο από την πλευρά της γυναίκας του) και έχει έναν γιο 5 ετών (δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το παιδί, τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά).

Τι με συμβουλεύετε λοιπόν;
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου…

Μαρίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr