Site icon TLIFE

Μάρθα: “Υπάρχουν φορές που ντρέπομαι για αυτόν…”

Γεια σας κορίτσια.
Είμαι η Μάρθα και θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας στο θέμα που με απασχολεί.

Εδώ και αρκετό καιρό είμαι με ένα παιδί που είναι από την Αλβανία. Η οικογένειά μου ήταν κάθετη σε αυτό αλλά μόλις τον γνώρισαν τον δέχτηκαν και τον αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί.

Εγώ από την άλλη, υπάρχουν φορές που ντρέπομαι για αυτόν, νιώθω ανασφάλειες. Μου έχει φερθεί εξαιρετικά, με έχει στηρίξει πολύ στη ζωή μου και περνάμε υπέροχα. Δεν είναι καθόλου “βάρβαρος” όπως λένε πολλοί Έλληνες, αντιθέτως με αφήνει ελεύθερη να κάνω τις επιλογές μου και δέχεται ό,τι του πω.

Αρκετές φορές όμως νιώθω ντροπή από τα βλέμματα που πέφτουν πάνω μας καθώς εγώ είμαι μια αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα ενώ αυτός είναι πιο ατημέλητος. Νιώθω να μας κοιτάνε με το βλέμμα σαν να μου λένε: “Τι κάνεις εσύ με τον Αλβανό;”, αλλά πολλές φορές με έχουν στριμώξει με ερωτήσεις του τύπου: “Δεν ντρέπεσαι να τον παρουσιάζεις;”

Δεν θέλω να σταματήσει αυτό που έχουμε αλλά δεν αντέχω άλλο και αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο που μου κάνουν. Γιατί να είναι τόσο στενόμυαλοι ορισμένοι άνθρωποι; Γιατί να το βιώνω αυτό; Τι μου προτείνετε;

Μάρθα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr