Site icon TLIFE

Μένια: “Με ενοχλεί που οι γονείς του δεν το ξέρουν και που μετά από 2,5 χρόνια σχέσης δεν θέλει να μου τους γνωρίσει”.

Είμαι 24 χρόνων και σπουδάζω. Πριν από 2,5 περίπου χρόνια γνώρισα το φίλο μου, όπου έχουμε και σχέση.

Εκείνος δεν σπουδάζει στην ίδια πόλη με μένα, αλλά μένει σε μια κοντινή πόλη από αυτή που σπουδάζω. Από τον πρώτο κιόλας καιρό ξεκινήσαμε να μένουμε μαζί στο σπίτι μου. Δεν έχουμε κανένα απολύτως θέμα, παρά μόνο ότι οι γονείς του δεν ξέρουν τίποτα για μένα.

Όταν έρχεται να μείνει σε μένα, οι γονείς του ξέρουν ότι είναι στην πόλη που σπουδάζει. Τον πρώτο καιρό βγαίναμε ελάχιστα έξω, τώρα συνέχεια.

Εμένα με ενοχλεί που οι γονείς του δεν το ξέρουν και που επίσης μετά από 2,5 χρόνια σχέσης δεν θέλει να μου τους γνωρίσει. Κι αυτό το κατάλαβα γιατί όσες φορές είχαμε πει να πάω να γνωριστούμε πάντα κάτι τύχαινε στους δικούς του.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Εγώ σε μερικούς μήνες τελειώνω με τη σχολή μου κι εκείνος ούτε στρατό δεν έχει πάει ακόμη. Φοβάμαι πολύ πως αυτή η σχέση θα τελειώσει και πως τίποτα δεν θα συνεχίσει να πηγαίνει καλά από εκείνη τη στιγμή και μετά…
Βοήθεια!!!!

Menia

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr